• 01:45
  • € 97,50 p.p.

Escape Room 'The Lodge'

Bevrijd jezelf en je team door samen te werken en ontsnap binnen 60 minuten uit de escape room. Samen met je team wordt je opgesloten in de kamer van ,,The Lodge´´ en dienen jullie binnen 60 minuten te ontsnappen. Los de puzzel op met creativiteit, slimme combinaties, bedrevenheid, intelligentie, samenwerking en vindt de code om buiten te komen. Pas op voor mind tricks en misleidingen en vindt de verborgen hints die overal verstopt zijn.

Na aankomst in de kamer krijgt u een instructie via het beeldscherm waarna het spel meteen start. De instructeur is aanwezig en zal het spel zorgvuldig volgen. Door verborgen munten te verzamelen en deze aan te bieden door het geheime luik, kunnen speciale hints verkregen worden. Tevens is er een panieksleutel aanwezig zodat de kamer in noodgevallen verlaten kan worden. The Lodge Escape room is zéér spannend, maar niet eng en daardoor geschikt vanaf 10 jaar.

The Lodge is uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Train en entertain uw collega´s in een spannende gethematiseerde omgeving en ervaar dit sensationele spel. Door deze unieke vorm van samenwerking tilt u uw teambuilding activiteit naar een hoger niveau.

Het programma bestaat uit:

  • Aankomst & ontvangst
  • Werk samen door puzzels op te lossen en mindtricks te omzeilen en ontsnap uit 'The Lodge'

News alert 05-12-2019
Nieuwsjaarsduik 2020