• 1 - 10
  • 01:00
  • € 99,50 p.p.

Buggy Bootcamp

Ben jij een kersverse mama en heb je zin om op een rustig tempo aan je conditie te werken? Boek dan NU 8 lessen Buggy Bootcamp bij Fun Valley Maastricht, gegeven door Sjiek Sportique!

Wat doe je tijdens een Sjieke Buggy Bootcamp?
Tijdens de lessen ga je gedurende 60 minuten bootcampen in de buitenlucht. Dit doe je door al wandelend achter de buggy oefeningen uit te voeren. Er wordt geen obstakel uit de weg gegaan (bergjes, bankjes e.d.) Sjiek Sportique ziet overal mogelijkheden om oefeningen uit te voeren!

Bij deze les zullen alle spiergroepen getriggerd worden. Met behulp van elastieken, weerstandsbanden en andere fitness accessoires zorgt Sjiek Sportique ervoor dat de oefeningen nooit gaan vervelen en jij jezelf kunt blijven uitdagen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met je lichamelijke belastbaarheid.

De nadruk ligt op het trainen van de mama's tijdens de les. De baby's zullen niet 'gebruikt' worden als gewicht of dergelijke tijdens de oefeningen. Uiteraard zullen er wél knuffelmomenten plaatsvinden. Extra voordeeltje: je hebt géén oppas nodig!

Wat zijn de voordelen van de Sjieke Buggy Bootcamp?
Het feit dat er buiten gesport wordt brengt vele voordelen met zich mee. Zo versterkt sporten in de buitenlucht het immuunsysteem en word je minder snel ziek. Een ander voordeel is de aanwezigheid van de zon. Daglicht is namelijk de belangrijkste bron van vitamine D!

Wanneer vindt het plaats?
Elke dinsdag- of vrijdagochtend van 09.00 -10.00 uur.

De lessen vinden plaats op: 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29 januari, 2, 5, 9, 12, 23, 26 februari en 2 en 5 maart 2021.

Wat zijn de kosten?
Dit bootcamp programma is uitsluitend te boeken op basis van 8 lessen. De prijs voor deze 8 lessen bedraagt
€ 99,50 (inclusief een gratis drankje na de les!).


 

Het programma bestaat uit: