• 1 - 10
  • 01:00
  • € 99,50 p.p.

Buggy Bootcamp

Ben jij een kersverse mama en heb je zin om op een rustig tempo aan je conditie te werken? Boek dan NU 8 lessen Buggy Bootcamp bij Fun Valley Maastricht, gegeven door Sjiek Sportique! De bootcmap programma start 17 mei.


NIEUW! Om je kennis te laten maken met Sjiek Sportique kun je NU één of meerdere proeflessen boeken voor maar € 8,00 per les. De proeflessen worden uitsluitend gegeven van 19 t/m 30 april.

Wat doe je tijdens een Sjieke Buggy Bootcamp?
Tijdens de lessen ga je gedurende 60 minuten bootcampen in de buitenlucht. Dit doe je door al wandelend achter de buggy oefeningen uit te voeren. Er wordt geen obstakel uit de weg gegaan (bergjes, bankjes e.d.) Sjiek Sportique ziet overal mogelijkheden om oefeningen uit te voeren!

Bij deze les zullen alle spiergroepen getriggerd worden. Met behulp van elastieken, weerstandsbanden en andere fitness accessoires zorgt Sjiek Sportique ervoor dat de oefeningen nooit gaan vervelen en jij jezelf kunt blijven uitdagen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met je lichamelijke belastbaarheid.

De nadruk ligt op het trainen van de mama's tijdens de les. De baby's zullen niet 'gebruikt' worden als gewicht of dergelijke tijdens de oefeningen. Uiteraard zullen er wél knuffelmomenten plaatsvinden. Extra voordeeltje: je hebt géén oppas nodig!

Wat zijn de voordelen van de Sjieke Buggy Bootcamp?
Het feit dat er buiten gesport wordt brengt vele voordelen met zich mee. Zo versterkt sporten in de buitenlucht het immuunsysteem en word je minder snel ziek. Een ander voordeel is de aanwezigheid van de zon. Daglicht is namelijk de belangrijkste bron van vitamine D!

Wanneer vindt het plaats?
Elke dinsdag- of vrijdagochtend van 09.00 -10.00 uur.

De lessen van het bootcamp programma vinden plaats op: 
De proeflessen vinden plaats op: 20,23, 27 en 30 april.

Wat zijn de kosten?
Dit bootcamp programma is uitsluitend te boeken op basis van 8 lessen. De prijs voor deze 8 lessen bedraagt
€ 99,50 (inclusief een gratis drankje na de les!). Een proefles bedraagt € 8,00 per les.

Het programma bestaat uit:

News alert 17-03-2021
VACATURE ALERT!