Events
Tickets
  • 4 - 6
  • 09:30
  • € 67,50 p.p.

Er op uit! E-scooter

Maak een heerlijke rit door het prachtige Heuvelland!
Ga ontspannen en geruisloos op pad met één van onze e-scooters. Geniet van de omgeving zonder het geluid van een razende motor. Door het lichte gewicht is hij makkelijk te rijden en aftanken is niet meer nodig. Huur je een e-scooter, dan zit entree tot ons park hierbij inbegrepen. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Je boekt de e-scooter(s) voor 6 uren. De vaste starttijd is 10.00 uur.
Je dient 15 minuten van te voren aanwezig te zijn voor het krijgen van instructies. Vervolgens stappen jullie op de e-scooter. Indien gewenst kunnen jullie een rondje oefenen op onze parking. Daarna begint jullie trip! Jullie dienen na 6 uren terug te zijn op ons park. Het is tevens mogelijk een kinderzitje te boeken. Liever 1 scooter voor twee personen? Dit is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Arrangement
Het arrangement is inclusief toegang tot ons park, koffie/thee met appelgebak bij aankomst en drie consumpties met bittergarnituur na afloop. 

Maak je dag compleet met diverse extra's
- Een stevige boerenlunch
- Een barbecue (keuze uit vlees, vis of vegetarisch)
- Een drankarrangement van 2 uren (keuze uit bier, fris of wijn)

Slecht weer
Is er slecht weer voorspeld op de dag van jullie activiteit? Geen zorgen, de e-scooters kunnen wel tegen een stootje. Enkel bij hevig noodweer zullen we de boeking annuleren of verplaatsen. 

Grote groepen
Is je gezelschap groter dan het maximum te boeken aantal? Neem dan contact met ons op via verkoop@funvalleymaastricht.nl of 043-409 4441. 

News alert 01-06-2023
2, 3 en 4 juni