Events
Tickets
  • 8 - 20
  • 05:30
  • € 49,95 p.p.

Wie is de Mol?

Hét arrangement van tv! 
Het Wie is de Mol arrangement is bekend van tv en bestaat uit één en al list en bedrog. Als groep dienen jullie binnen 5,5 uren puzzels op te lossen en (teambuilding)spellen te winnen om zo geld in de pot te krijgen. Maar pas op! De Mol saboteert spellen en probeert op die manier zo weinig mogelijk geld te verdienen. Wie lukt het om de Mol in de groep te ontmaskeren? 

Hoe gaat het in zijn werk?
Jullie dienen 15 minuten van te voren aanwezig te zijn, jullie krijgen dan een welkomstdrankje. Tevens worden instructies gegeven en de rolverdelingen gemaakt. 
Daarna starten jullie met de spellen: spiderweb, coördinatiespel, mysterieus cijferspel, fotospel, boog- en kruisboogschieten en beantwoorden jullie de executievragen.
Let wel; de minimale leeftijd om deel te nemen aan dit arrangement is 12 jaar.
Het is mogelijk om na de spellen te douchen (douchemunt 2,00).

Wat zit er inbegrepen?
- Benodigde materialen bij alle spellen
- Deskundige begeleiding
- Toegang tot het hele park
- Een ervaring om nooit meer te vergeten

Maak je dag compleet met diverse extra's:
- Een stevige, boerenlunch
- Bittergarnituur (16 stuks)
- Een barbecue (keuze uit vlees, vis of vegetarisch)
- Een drankarrangement van 2 uren (keuze uit bier, fris of wijn)

Slecht weer
Is er slecht weer voorspeld op de dag van jullie activiteit? Geen zorgen! Ons materiaal kan wel tegen een stootje en kan bij regen prima gebruikt worden. 

I.v.m. drukte m.b.t. activiteiten op vrijdag - zaterdag - zondag zijn niet alle mogelijkheden meer beschikbaar. Stuur een mail naar sales@funvalleymaastricht.nl om de beschikbaarheid te controleren en eventueel een reservering te plaatsen.

News alert 01-06-2023
2, 3 en 4 juni