Tickets
Video Fallback

Bedrijfsfeest of teambuiling!

Bedrijfsfeesten, evenementen op maat of teambuilding activiteiten. Het kan allemaal!
Fun Valley biedt verschillende mogelijkheden voor feesten en uitjes. Kies voor een zomerse 'ibiza-style' locatie aan het strand of voor het Belgische biercafé gelegen in de centrale hal. Beide locaties hebben hun charmes. Combineer een hapje en een drankje met teambuilding activiteiten en de dag is compleet. Onze sfeervolle Beachbar is gelegen aan het strand en biedt een spectaculair uitzicht over het water. Deze locatie is te reserveren tot een eindtijd van maximaal 23 uur.

Het bedrijfsuitje kan worden uitgebreid met een heerlijk buffet naar keuze of een zomerse barbecue. Fun Valley werkt samen met een viertal vaste cateraars. Het is niet toegestaan om zelf de catering te verzorgen of eigen eten en drinken in onze horeca locaties te nuttigen.

Informeer voor de uitgebreide mogelijkheden.

AFDELING VERKOOP

Bedrijfsfeest op maat!

Het bedrijfsuitje kan worden uitgebreid met een heerlijk buffet naar keuze of een zomerse barbecue. Fun Valley werkt samen met een viertal vaste cateraars. We maken in overleg een bedrijfsfeest op maat. Hierbij kunnen we activiteiten toevoegen of een programma naar keuze. Laat je verrassen door onze veelzijdigheid.

Informeer voor de uitgebreide mogelijkheden.

AFDELING VERKOOP

"Gezellige sfeer, lekker om te ontspannen - Jasper Mulder"

"Heerlijk strandje en vriendelijk personeel, zeker een aanrader! - Randy Wagemans"

"Super leuke plek, ideaal voor kinderen van alle leeftijden - Charles Otten"

"Kinderen hebben hier de dag van hun leven. Klimmen, klauteren, rennen, springen. Ouders kunnen rustig zitten.- George Pasma"

"Wat een oppervlakte en wat veel om daar te ondernemen. Een aanrader voor dagje uit of een leuk personeelsfeest.- Rob de Boer"

Inlog members

Inlog members

Openingstijden faciliteiten

Openingstijden faciliteiten

Vacatures

Vacatures

Covid 19 update

Covid 19 update