Tickets

TICKETSHOP

Koop hier snel en eenvoudig je dagticket(s), een membercard of een 10Card! Als de bestelling is afgerond ontvang je alle tickets automatisch in je mailbox. Als je een membercard of 10Card hebt besteld dan ontvang je binnen 3 werkdagen de card(s) per post. 

Update persconferentie van 26 november:
• Iedereen vanaf 13 jaar dient in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm zijn van een a) vaccinatiebewijs, b) een negatieve testuitslag die niet ouder is dan 24 uur of c) een herstelbewijs dat je de ziekte hebt doorgestaan. Zonder een bewijs kunnen we je helaas geen toegang verlenen tot het park.
• In het hele park dient de 1,5 meter afstand in acht genomen te worden.
• Voorafgaand aan je bezoek dien je een ticket te reserveren! We hanteren een maximaal bezoekers aantal van 150 personen


Ticket(s) wijzigen   Heb je een ticket gekocht en wil je de datum van je ticket wijzigen dat kan tot 48 uur voor voorafgaand aan de ticketdatum.  Wijzig HIER de datum van je ticket.

Entreeprijs winterseizoen
Van 1 oktober t/m 23 april 2022 wordt de entreeprijs verlaagd naar 4,50 per persoon (vanaf 1 jaar) door de start van het winterseizoen. 

Ik wil dagtickets kopen


Koop hier je dagticket(s) en reserveer je bezoek aan ons park.

TICKETSHOP & RESERVEREN

Ik wil een membercard of een 10Card kopen

Koop hier je zomer of jaar membercard of een 10Card.

MEMBERCARD - 10CARD SHOP

Ik heb een membercard of een 10Card en wil reserveren

Reserveer je hier je bezoek aan ons park en bestel hier je extra's.

MEMBERCARD - 10 CARD RESERVEREN