A: Maak een reservering en koop je dagticket voor het hele park

Reserveer en koop hier je dagticket voor Fun Valley Maastricht! Bij het reserveren vul je eerst het aantal personen in, vervolgens geef je aan wanneer je ons park wilt bezoeken en hoe laat je verwacht aan te komen. HET TICKET IS GELDIG VOOR DE HELE DAG.

Leeftijd dagtickets
Dagtickets zijn te koop vanaf 1 jaar. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden hoogseizoen
Fun Valley Maastricht is t/m 30 september geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Let op!
Gereserveerde dagtickets kunnen niet worden ingewisseld voor geld. 
Niet gebruikte dagtickets kunnen worden omgeboekt naar een andere datum. Dat kan uitsluitend door contact op te nemen met de afdeling sales via 043-409 4441 of door een e-mail te sturen naar verkoop@funvalleymaastricht.nl.

Wat kun jij allemaal doen bij Fun Valley Maastricht met een dagticket?

Beach bar
Een potje beachvolleybal of genieten van een heerlijke cocktail op een van de loungebanken met prachtig uitzicht op het water en de Sint Pietersberg, Maastricht. 

Wateractiviteiten
Ga het water op! Huur gratis waterfietsen, ga rustig of actief peddelen in kano's of SUP boards en laat je meevoeren over de Maas.

Kids Valley

Geniet met kinderen van de zon op het strand of de ligweide. Zwem in het frisse bronwater van de Maas of speel op de waterspeeltoestellen, in het kinderbadje of op de klimtoren. Er is een omheinde buitenspeeltuin zodat er geen directe toegang is tot het water. 

Binnenspeeltuin
Kinderen tot 12 jaar mogen spelen in het overdekte speelparadijs. Er is een groot klimrek met glijbanen, trampolines en een peuterhoek voor de hele kleintjes.

Avonturen Bos
Ga op ontdekking in het Avonturen Bos en blijf in contact met de natuur. Spring over en door het beekje en speel in een bijzondere omgeving. Vang kikkers of gebruik de beekloop als blotevoetenpad. Laat je fantasie de vrije loop!

Een compleet verzorgde dag met activiteiten, eten en drinken is ook mogelijk. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een dagje uit met vrienden? Klik hier voor meer informatie over onze activiteiten en arrangementen.