A: Maak een reservering en koop je dagticket voor de binnen- en buitenspeeltuin

Reserveren
Reserveer en koop hier je dagticket voor Fun Valley Maastricht! Bij het reserveren vul je eerst het aantal personen in, vervolgens geef je aan wanneer je ons park wilt bezoeken en hoe laat je verwacht aan te komen. HET TICKET IS GELDIG VOOR DE HELE DAG.

Leeftijd dagtickets
Dagtickets zijn te koop vanaf 1 jaar. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden laagseizoen
Fun Valley Maastricht is vanaf 1 oktober elke werkdag van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en in de weekenden van 10.00 tot 19.00 uur. 
 
Let op!
Gereserveerde dagtickets kunnen niet worden ingewisseld voor geld. 
Niet gebruikte dagtickets kunnen worden omgeboekt naar een andere datum. Dat kan uitsluitend door contact op te nemen met de afdeling sales via 043-409 4441 of door een e-mail te sturen naar verkoop@funvalleymaastricht.nl.

Binnenspeeltuin
Kinderen tot 12 jaar mogen spelen in het overdekte speelparadijs. Er is een groot klimrek met glijbanen, trampolines en een peuterhoek voor de hele kleintjes.

Buitenspeeltuin
Er is een omheinde buitenspeeltuin zodat er geen directe toegang is tot het water. 

Avonturen Bos
Ga op ontdekking in het Avonturen Bos en blijf in contact met de natuur. Spring over en door het beekje en speel in een bijzondere omgeving. Vang kikkers of gebruik de beekloop als blotevoetenpad. Laat je fantasie de vrije loop!

Het park
Je bent vrij om met een dagticket ons hele park te bezoeken. Indien het weer het toelaat kun je gebruik maken van de activiteiten. Vraag eerst naar de mogelijkheden door te bellen naar de afdeling sales via 043-409 4441 of stuur een e-mail naar verkoop@funvalleymaastricht.nl.

Een compleet verzorgde dag met activiteiten, eten en drinken is ook mogelijk. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een dagje uit met vrienden? Kijk hier voor meer informatie over onze activiteiten en arrangementen.