B: Maak een reservering als je abonnementhouder bent voor de binnen- en buitenspeeltuin.

 

Ben je abonnementhouder? Reserveer hier de dag dat je Fun Valley Maastricht wilt bezoeken! Bij het reserveren geef je eerst aan wanneer je ons park wilt bezoeken en hoe laat je verwacht aan te komen. HET TICKET IS GELDIG VOOR DE HELE DAG.

Vergeet bij het bezoek de pasjes niet mee te nemen!

Leeftijd dagtickets
Dagtickets zijn te koop vanaf 1 jaar. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang.
 
Openingstijden hoogseizoen
Fun Valley Maastricht is vanaf 1 oktober geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en in de weekenden van 10.00 uur tot 19.00 uur. 
 
Let op!
Ben je toch verhinderd op de dag van je bezoek aan Fun Valley Maastricht? Geen probleem! Je kunt makkelijk online een nieuwe reservering maken.

Word abonnementhouder

Ben je nog geen abonnementhouder, maar wil je dit wel graag? Klik hier voor meer informatie over tarieven en het afsluiten van een Fun Valley jaarabonnement.

Wat kun jij allemaal doen bij Fun Valley Maastricht?

Binnenspeeltuin
Kinderen tot 12 jaar mogen spelen in het overdekte speelparadijs. Er is een groot klimrek met glijbanen, trampolines en een peuterhoek voor de hele kleintjes.

Buitenspeeltuin
Er is een omheinde buitenspeeltuin zodat er geen directe toegang is tot het water. 

Avonturen Bos
Ga op ontdekking in het Avonturen Bos en blijf in contact met de natuur. Spring over en door het beekje en speel in een bijzondere omgeving. Vang kikkers of gebruik de beekloop als blotevoetenpad. Laat je fantasie de vrije loop!

Het park
Je bent vrij om met een dagticket ons hele park te bezoeken. Indien het weer het toelaat kun je gebruik maken van de activiteiten. Vraag eerst naar de mogelijkheden door te bellen naar de afdeling sales via 043-409 4441 of stuur een e-mail naar verkoop@funvalleymaastricht.nl.

Een compleet verzorgde dag met activiteiten, eten en drinken is ook mogelijk. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een dagje uit met vrienden? Kijk hier voor meer informatie over onze activiteiten en arrangementen.