Entree binnenspeeltuin abonnement. Het ticket is geldig voor een tijdslot van 2,5 uur. Let op: Maximaal 2 volwassenen per reservering en reserveren kan tot 7 dagen vooruit!

Reserveren is weer mogelijk!

VOL=VOL!
Om de COVID-19 maatregelen zo goed mogelijk na te streven laten wij een beperkt aantal bezoekers toe per dag. Controleer de beschikbaarheid bij het maken van je reservering. Er worden maximaal 2 volwassenen per reservering toegestaan.

Vergeet bij het bezoek de pasjes niet mee te nemen!

De horeca is dicht. Eigen versnaperingen zijn voor nu toegestaan.
Onze horecafaciliteiten zijn tot nader bericht gesloten. Het is bij hoge uitzondering voorlopig toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Hiermee bedoelen we niet dat je de hele picknickmand gevuld mag meebrengen, maar dat we één of twee versnaperingen zoals een flesje drinken, snack en een broodje toestaan.

Leeftijd dagtickets

Dagtickets zijn te koop vanaf 1 jaar. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang.
 
Openingstijden laagseizoen
Fun Valley Maastricht is vanaf 1 oktober elke dag van 09.00 tot 19.00 uur geopend. 
 
Let op!
Gereserveerde dagtickets kunnen niet worden ingewisseld voor geld. Niet gebruikte dagtickets kunnen worden omgeboekt naar een andere datum. Dat kan uitsluitend door contact op te nemen met de afdeling sales via 043-409 4441 of door een e-mail te sturen naar verkoop@funvalleymaastricht.nl.

Word abonnementhouder

Helaas is het voorlopig niet mogelijk een abonnement af te sluiten of te verlengen.

Wat kun jij allemaal doen bij Fun Valley Maastricht?

Binnenspeeltuin
Kinderen tot 12 jaar mogen spelen in het overdekte speelparadijs. Er is een groot klimrek met glijbanen, trampolines en een peuterhoek voor de hele kleintjes.

Buitenspeeltuin
Er is een omheinde buitenspeeltuin zodat er geen directe toegang is tot het water.