Reserveer en koop hier je dagticket

Dagticket voor kinderen vanaf 1 jaar. 
Kinderen tot 1 jaar zijn gratis.

Reserveer en koop hier je dagticket voor Fun Valley! Bij het reserveren vul je eerst het aantal personen in, dan geef je aan wanneer je komt en hoe laat je verwacht aan te komen, het ticket is geldig voor de hele dag! 

Kids Valley

Geniet met kinderen van de zon op het strand of ligweide. Zwem in het frisse bronwater of speel op de waterspeeltoestellen, in het kinderbadje of op de klimtoren. Er is een omheinde buitenspeeltuin zodat er geen directe toegang is tot het water. Huur gratis waterfietsen, kano's en SUP boards.

Binnenspeeltuin
Kinderen tot 12 jaar mogen spelen in het overdekte speelparadijs. Er is een groot klimrek met glijbanen, trampolines en een peuterhoek voor de hele kleintjes.

Beachbar
Een potje beachvolleybal, een heerlijke cocktail op een van de loungebanken en dit met prachtig uitzicht op het water en de Sint Pietersberg. 

Avonturenbos
Ga op ontdekking in het avonturenbos en blijf in contact met de natuur. Spring over en door het beekje en speel in een bijzondere omgeving. Vang kikkers of gebruik de beekloop als blotevoetenpad. Laat je fantasie de vrije loop!

Een compleet verzorgde dag met activiteiten, eten en drinken is ook mogelijk. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een dagje uit met vrienden? Kijk voor meer informatie bij activiteiten en arrangementen.