Entree binnenspeeltuin 10-rittenkaart. Het ticket is geldig voor een tijdslot van 2,5 uur. Let op: Maximaal 2 volwassenen per reservering. Reserveren kan tot 7 dagen vooruit!

Reserveren is weer mogelijk!

Vergeet bij het bezoek de 10-rittenkaart of cadeaubon niet mee te nemen!

VOL=VOL!

Om de COVID-19 maatregelen zo goed mogelijk na te streven laten wij een beperkt aantal bezoekers toe per dag. Controleer de beschikbaarheid bij het maken van je reservering. Er worden maximaal 2 volwassenen per reservering toegestaan.

Horeca is dicht. Eigen versnaperingen zijn voor nu toegestaan.
Onze horecafaciliteiten zijn tot nader bericht gesloten. Het is bij hoge uitzondering voorlopig toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Hiermee bedoelen we niet dat je de hele picknickmand gevuld mag meebrengen, maar dat we één of twee versnaperingen zoals een flesje drinken, snack en een broodje toestaan.


Leeftijd dagtickets
Dagtickets zijn te koop vanaf 1 jaar. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang.
 
Openingstijden laagseizoen
Fun Valley Maastricht is vanaf 1 oktober elke dag van 09.00 tot 19.00 uur geopend. 
 
Let op!
Gereserveerde dagtickets kunnen niet worden ingewisseld voor geld. Niet gebruikte dagtickets kunnen worden omgeboekt naar een andere datum. Dat kan uitsluitend door contact op te nemen met de afdeling sales via 043-409 4441 of door een e-mail te sturen naar verkoop@funvalleymaastricht.nl.

10-rittenkaart of een cadeaubon kopen?
Wil je een 10-rittenkaart kopen of iemand een cadeaubon geven? Klik hier voor meer informatie over tarieven en hoe je ze online kunt kopen. 

Wat kun jij allemaal doen bij Fun Valley Maastricht?

Binnenspeeltuin
Kinderen tot 12 jaar mogen spelen in het overdekte speelparadijs. Er is een groot klimrek met glijbanen, trampolines en een peuterhoek voor de hele kleintjes.

Buitenspeeltuin
Er is een omheinde buitenspeeltuin zodat er geen directe toegang is tot het water.