Events
Tickets

Faciliteiten

Toiletten 
In het park zijn verschillende sanitaire voorzieningen aanwezig. Op verschillende plaatsen in het park zijn dames- en heren toiletten aanwezig. In hoofdgebouw zijn rolstoelvriendelijke toiletten te vinden.

Douchen/omkleden 
Er zijn aparte dames en heren kleedruimtes met douches in het hoofdgebouw. Douchemuntjes zijn verkrijgbaar aan de servicebalie voor 2,50 per stuk. De buitendouches zijn gratis te gebruiken.

Kluisjes 
In het hoofdgebouw en bij de paintballvelden zijn kluisjes te gebruiken. Het gebruik van een kluis kost €1,- per dag ongeacht hoe vaak de kluis wordt geopend. Door middel van een eigen gekozen pincode kan de kluis gedurende 1 dag meerdere malen geopend worden.

Overnachting 
Stel zelf een activiteitenprogramma samen met ludieke en stoere teamactiviteiten. Moe maar voldaan na alle activiteiten en een gezellige barbecue? Je hoeft gelukkig niet meer te reizen en kunt gelijk je slaapzak opzoeken! In combinatie met een activiteit verzorgen wij voor grote en kleine groepen (vanaf 8 personen) overnachtingen in legertenten.

De tenten zijn voorzien van verlichting en veldbedden, zodat je alleen nog maar een slaapzak en kussen mee hoeft te nemen. Er zijn sanitaire voorzieningen op loopafstand van de legertenten.
Doucheruimtes zijn toegankelijk tijdens de openingstijden van het park.


Overnachten bij Fun Valley!News alert 01-06-2023
2, 3 en 4 juni