Weer geopend vanaf 1 juni!

Fun Valley opent haar deuren weer vanaf 1 juni! Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit bij Fun Valley. Daarom zal ons park deels aangepast en gefaseerd open gaan. Omdat we een maximum aantal bezoekers van 500 personen mogen ontvangen, heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig. Je reserveert online een tijdslot voor je aankomst bij de entree, daarna heb je tot sluitingstijd toegang tot het park. Daarnaast blijft onze binnenspeeltuin voorlopig nog gesloten.
We hebben extra maatregelen genomen om je verblijf zo optimaal mogelijk maken.

1. Wij zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens
Fun Valley is een ruim park waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor gasten om zich vrij te bewegen. Wij vragen gasten om een online dag tickets te kopen. Onze abonnementhouders kunnen online een plek te reserveren. Dit doen we om  zicht hebben op het aantal bezoekers en de bezoekersstroom kunnen reguleren indien nodig.
 
2. Looproutes en 1,5 meter afstand op het park
Er worden daar waar vereist looproutes gemaakt waardoor het verplicht wordt om via een bepaalde route het park te betreden en aan het einde van het bezoek via een aparte route het park te verlaten. In onze horecagelegenheden zijn alle tafels zodanig ingericht dat er minimaal 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

3. Extra hygiëne maatregelen.
Contactpunten zoals deurklinken worden extra vaak gedesinfecteerd. Daarnaast worden er verspreid over het park verschillende desinfectiepunten ingericht. Onze medewerkers zullen toezien op naleving van de hygiëne maatregelen.
 
4. Buitenspeeltuin.
Onze buitenspeeltuin en speeltoestellen zijn geopend voor gebruik. Ook zijn alle strand faciliteiten geopend voor een dagje plezier. Onze binnenspeeltuin blijft vooralsnog gesloten. Op dit moment is er nog geen goedkeuring vanuit de veiligheidsregio om de binnenspeeltuin te mogen openen.
 
5. Horecapunten.
Onze horecapunten zijn (afhankelijk van het weertype ) allemaal geopend en ingericht als afhaalhaal loket. Bij al onze horecapunten dragen we zorg voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Op onze terrassen wordt je bedient aan de tafel.
 
Reserveren, hoe werkt het?
Kies eerst of je een abonnementhouder bent of een dagticket wil kopen. Het kan ook zijn dat je een 10 rittenkaart of een vrijkaart hebt. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen. Je kunt een reservering maken voor maximaal 8 personen uit hetzelfde huishouden. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang, maar worden wel meegenomen in de reservering. Kies vervolgens een tijdslot voor jouw aankomst bij de entree. Alleen binnen jouw gekozen tijdslot kun je naar binnen, daarna heb je tot sluitingstijd toegang tot het park. Na je bezoek aan het park kun je eventueel een nieuwe reservering plaatsen.

RESERVEREN