Tickets

Dagactiviteiten

Je kunt je dagje Fun Valley Maastricht aanvullen met enkele dagactiviteiten. We bieden tijdens de weekenden vanaf juli en alle dagen tijdens de vakantieperiode de volgende activiteiten aan:

1. SHOOT-OUT 
Tijdens deze activiteit ga je in een groep van maximaal 15 personen starten met handboog targetschieten. Aansluitend ga je paintball target schieten. De winnaar van de groep met de meeste punten wint een leuke prijs! De activiteit duurt 1 uur en je mag per dag zo vaak deelnemen als je wilt. Voor deze activiteit moet je minimaal 8 jaar oud zijn. Tijdens de gehele activiteit is er een professionele instructeur aanwezig. Als je deelneemt aan de shoot-out activiteit krijg je een  geel polsbandje om zodat onze medewerkers weten dat je een deelnemer bent.

Wil je deelnemen aan de shoot-out activiteit boek dan HIER  je ticket.

2. ADVENTURE 
Tijdens deze activiteit ga je in een groep van maximaal 15 personen starten met het bedwingen van de klimwand. Aansluitend ga je tokkelen door de lucht over het terrein. Als laatste maak je een freefall. De activiteit duurt 1,5 uur en je mag per dag zo vaak deelnemen als je wilt. Voor deze activiteit moet je minimaal 8 jaar oud zijn en een lengte hebben van 130 cm. Tijdens de gehele activiteit is er een professionele instructeur aanwezig. Als je deelneemt aan de adventure activiteit krijg je een  blauw polsbandje   om. Zodat onze medewerkers weten dat je een deelnemer bent.

Wil je deelnemen aan de adventure activiteit boek dan HIER  je ticket.


Dagactiviteiten