Kids Valley (indoor en outdoor)

Lekker genieten van de zon op het zandstrand of de ruime ligweide. Zwem in het frisse bronwater in een uitmonding van de Maas. Er zijn verschillende speeltoestellen te vinden op de ligweides, een kinderbadje en waterspeeltoestellen aan de waterrand.

Buitenspeeltuin
In alle vrijheid kind zijn en onbezorgd spelen samen met andere kinderen. Ga op avontuur, ontdek de verschillende speeltoestellen en activiteiten en leef je uit! 

Klimmen, klauteren, schommelen, glijden, springen en ravotten het kan en mag allemaal! Kids Valley is voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ontelbare speel mogelijkheden, de ene nog leuker dan de andere en dat alles in een mooie en natuurlijke omgeving. De buitenspeeltuin is omheind waardoor er geen directe toegang naar het water is. 

Binnenspeeltuin (Ballorig)
In de binnenspeeltuin kunnen kinderen tot 12 jaar klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen. 
Het is ook mogelijk om hier een kinderfeestje te organiseren klik hier voor meer informatie. 

Gratis verhuur
Zoek verkoeling op het water met de gratis beschikbare waterfietsen, kano's en stand up paddle boards.

Betaal 5,- borg per 30 min.

Openingstijden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kan per dag of gedurende de dag veranderen.  

Barbecues 
Op de ligweides zijn verschillende barbecues ter beschikking. Kolen en aanmaakblokjes zijn verkrijgbaar bij de binnenspeeltuin, wij verkopen geen vlees, neem zelf alle benodigdheden mee. Eigen barbecues zijn niet toegestaan. De barbecue plekken zijn voor iedereen vrij toegankelijk en kunnen niet gereserveerd worden.


Koop hier je tickets


Kids Valley (indoor en outdoor)