Tickets
  • 8 - 15
  • 01:30
  • € 13,95 p.p.

Flintstones kinderfeest

Wie bouwt de snelste en coolste Flintstone mobiel?
De Flintstones, wie kent ze niet? Denk jij dat je het in je hebt om de snelste en vetste Flintstone mobiel te bouwen? Met behulp van palen en tonnen maak je je mobiel race-klaar en strijd je tegen het andere team om de snelste tijd neer te zetten. Ieder team doet dat vanuit de binnenkant van de Flintstone mobiel, met de voeten dus! Niemand mag duwen of de mobiel voor uit gaan trekken. Wil je ook binnen spelen? Neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid. Het team dat het eerst terugkeert heeft gewonnen!

NIEUW: 'Breng en haal' parkeertickets voor ouders
Vanaf nu kun je als organisator van het kinderfeestje maximaal 8 gratis 'breng en haal' parkeertickets selecteren in het bestelproces. Met deze tickets kunnen maximaal 8 mama's/papa's (incl. jezelf als organisator!) via de reguliere parkeerplaats hun kinderen gratis brengen en halen. Deze parkeertickets zijn uitsluitend geldig op de dag van het kinderfeestje. Het is de verantwoordelijkheid van de organisator om er voor te zorgen dat de ouder(s) van de kinderen één van de gratis parkeertickets ontvangt.

Tevens kunnen ouders deze gratis 'breng en haal' parkeertickets maximaal 2 keer de binnenspeeltuin betreden (om hun kind te brengen en op te halen).

Members
Ben je de boeker van het kinderfeestje én tevens member? Dan heb je voor jezelf (en voor ouders die member zijn) geen breng en haal parkeertickets nodig.

Het programma bestaat uit:

  • Blikje fris
  • Zakje chips