• 3 - 15
  • € 10,95 p.p.

Fun Valley kinderfeest

Het Kinder Ballorigfeest is het ideale feestje voor een kinderverjaardag!
Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in de binnenspeeltuin van Fun Valley Maastricht?!

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij binnenkomst worden jullie naar jullie tafel begeleidt en ontvangt de jarige een verjaardagkroon. Vervolgens wordt er gezongen bij de verjaardagstoel en wordt jullie bestelling opgenomen. Vanaf dat moment hebben de kids alle tijd om te spelen, te klimmen en te klauteren. 
Op de afgesproken tijd wordt er gegeten en aan het einde van het feestje mag de jarige een verfhandje op de muur zetten en een leuk cadeautje uitzoeken!

Extra's 
Wil je het kinderfeestje uitbreiden? Ook dat kan! Wij bieden verschillende extra opties aan voor het Kinder Ballorigfeest, zoals een slagroom- of themataart, extra snack, een snoepzakje en cake versieren. Tijdens het maken van de reservering kun je de verschillende opties selecteren.

De ouder(s)/begeleider(s)
Om de COVID-19 maatregelen zo goed mogelijk te handhaven, zijn er per reservering max. 2 volwassenen toegestaan. Gelieve dit ook aan te geven bij de reservering. Er wordt een consumptie verstrekt aan de ouder(s)/begeleider(s).

Openingstijden vanaf 1 oktober 2020
Vanaf 1 oktober is Fun Valley dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur (inclusief de binnenspeeltuin!)

Reserveren
Er dient online gereserveerd te worden. Dat kan onderdaan deze pagina of hier.

Het programma bestaat uit:

  • Oneindig spelen in het speelparadijs, zowel binnen als buiten. Frietjes, pannenkoeken of poffertjes 3 kannen ranja per 10 kinderen Verjaardagkroon voor de jarige Een verfhandje van de jarige op de muur Een verjaardagshoedje en leuk cadeautje voor de jarige Een verfhandje op de muur
  • Frietjes, pannenkoek of poffertjes en ranja