Tickets
  • 4 - 15
  • € 10,95 p.p.

Fun Valley kinderfeest

Het Fun Valley kinderfeest is het ideale feestje voor een kinderverjaardag!
Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in de binnenspeeltuin van Fun Valley Maastricht?!
Vanwege de coronamaatregelen heeft ieder kinderfeest een binnen tijdsduur van 3 uur. Na deze 3 uur kan ook nog buiten gespeeld worden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij binnenkomst worden jullie naar jullie tafel begeleidt en ontvangt de jarige een verjaardagshoedje. Vervolgens wordt er gezongen bij de verjaardagstoel en wordt jullie bestelling opgenomen. Vanaf dat moment hebben de kids alle tijd om te spelen, te klimmen en te klauteren. 
Op de afgesproken tijd wordt er gegeten en aan het einde van het feestje mag de jarige een verfhandje op de muur zetten en een leuk cadeautje uitzoeken!

Extra's 
Wil je het kinderfeestje uitbreiden? Ook dat kan! Wij bieden verschillende extra opties aan voor het Fun Valley kinderfeest, zoals een slagroom- of themataart, extra snack, een snoepzakje en cake versieren. Tijdens het maken van de reservering kun je de verschillende opties selecteren.


Het programma bestaat uit:

  • Spelen in het speelparadijs, zowel binnen als buiten. Inclusief frietjes, pannenkoeken of poffertjes, 3 kannen ranja per 10 kinderen. Verder een verjaardagskroon, een verfhandje op de muur en een kadootje voor de jarige!
  • Frietjes, pannenkoek of poffertjes en ranja