Tickets
  • 4 - 25
  • € 11,50 p.p.

Fun Valley speelfeest

Het Fun Valley Speelfeest is het ideale feestje in coronatijd!
Vier je verjaardag in onze binnenspeeltuin met alles er op er aan, enkel zonder de frietjes. 
Heb je iets minder tijd en moeten de kinderen weer thuis zijn vóór etenstijd? Dan is het Fun Valley Speelfeest een ideale optie! Bij het speelfeest is alles inclusief en hetzelfde als de andere twee indoor kinderfeestjes, behalve het eten.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij binnenkomst worden jullie naar jullie tafel begeleidt en ontvangt de jarige een verjaardaghoedje.
Vervolgens wordt er gezongen bij de verjaardagstoel en vanaf dat moment hebben de kinderen alle tijd om te spelen, te klimmen en te klauteren. Aan het einde van het feestje mag de jarige een verfhandje op de muur zetten en een leuk cadeautje uitzoeken! 

Wat zit er inbegrepen bij dit feestje?
- Spelen in de binnen- en buitenspeeltuin tot sluitingstijd.
- 3 kannen ranja per 10 kinderen
- Verjaardaghoedje voor de jarige
- Verfhandje op de muur
- Leuk cadeautje
- Snoepzakje
- Consumptie voor de volwassenen

Extra's 
Wil je het kinderfeestje uitbreiden? Ook dat kan! Wij bieden verschillende extra opties aan voor het Fun Valley speelfeest, zoals een slagroom- of themataart, een extra snack en cake versieren. Tijdens het maken van de reservering kun je de verschillende opties selecteren.

NIEUW: 'Breng en haal' parkeertickets voor ouders
Vanaf nu kun je als organisator van het kinderfeestje maximaal 8 gratis 'breng en haal' parkeertickets selecteren in het bestelproces. Met deze tickets kunnen maximaal 8 mama's/papa's (incl. jezelf als organisator!) via de reguliere parkeerplaats hun kinderen gratis brengen en ophalen. Deze parkeertickets zijn uitsluitend geldig op de dag van het kinderfeestje. Het is de verantwoordelijkheid van de organisator om er voor te zorgen dat de ouder(s) van de kinderen één van de gratis parkeertickets ontvangt. 

Tevens kunnen ouders deze gratis 'breng en haal' parkeertickets maximaal 2 keer de binnenspeeltuin betreden (om hun kind te brengen en op te halen). 

Members
Ben je de boeker van het kinderfeestje én tevens member? Dan heb je voor jezelf (en voor ouders die member zijn) geen breng en haal parkeertickets nodig.

Het programma bestaat uit:

  • Kinder Speelfeest inclusief onbeperkt spelen.
  • 2 consumpties: keuze uit: fris, pils, wijn, koffie of thee
  • Snoepzakje