Events
Tickets
  • 4 - 25
  • € 15,75 p.p.

Goudbeek feest

Het goudbeek kinderfeestje is het ideale, interactieve feestje voor een kinderverjaardag!
(momenteel enkel te boeken in het Nederlands!)
Help kapitein Funs de verloren goudstaven te vinden in het avonturenbos en los het mysterie op!
Toen dappere kapitein Funs zo'n 25 jaar geleden een berg goudstaven vond, werd hij niet veel later geteisterd door piraten. Zij wilden dat goud ook wel hebben! Net op tijd verstopte kapitein Funs al het goud. Nu, jaren later, keert hij terug naar die plek. Echter, is hij vergeten waar hij het goud destijds heeft verstopt. Lukt het jullie om de goudstaven terug te vinden middels het oplossen van puzzels en raadsels?

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij binnenkomst op het park kunnen de kinderen vóór of na de activiteit spelen in de binnen- en buitenspeeltuin.
Het goudbeek kinderfeestje is zonder begeleiding van Fun Valley uit te voeren. Dat betekent dat je op eigen initiatief naar het avonturenbos* kunt gaan en de activiteit kunt starten. Het goudbeek kinderfeest is een interactieve speurtocht met puzzels en raadsels die leiden naar de goudstaven. Het is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Daarna vier je de verjaardag verder in de binnenspeeltuin. Bij binnenkomst worden jullie naar jullie tafel begeleidt en ontvangt de jarige een verjaardaghoedje. Vervolgens wordt er gezongen bij de verjaardagstoel en wordt jullie bestelling opgenomen. Vanaf dat moment hebben de kinderen alle tijd om te spelen, te klimmen en te klauteren. 
Met één van de behulpzame medewerkers wordt een tijd afgesproken om te eten. Aan het einde van het feestje mag de jarige een verfhandje op de muur zetten en een leuk cadeautje uitzoeken! 

*Het avonturenbos is een bijzondere, groene omgeving waar je op een speelse manier kennis maakt met de natuur. 

Wat zit er inbegrepen bij dit feestje?
- Spelen in de binnen- en buitenspeeltuin tot sluitingstijd.
- Keuze uit 3 verschillende schatkaarten die je helpen de puzzels op te lossen en de goudstaven te vinden
- Frietjes (zonder snack) pannenkoeken of poffertjes.
- 3 kannen ranja per 10 kinderen.
- Verjaardaghoedje
- Verfhandje op de muur
- Leuk cadeautje voor de jarige


Extra's 
Wil je het kinderfeestje uitbreiden? Ook dat kan! Wij bieden verschillende extra opties aan, zoals een slagroom- of themataart, een extra snack en cake versieren. Tijdens het maken van de reservering kun je de verschillende opties selecteren.

Entreetickets 
Drie dagen vóór aankomst ontvang je als ouder/organisator de entreetickets per mail. Deze heb je nodig om het park/binnenspeeltuin te betreden. 

Gratis Breng en haal / parkeertickets
Jij als ouder/organisator van het kinderfeestje krijgt bij binnenkomst een parkeerticket. Ouders die hun kinderen komen brengen en halen, kunnen bij de balie één parkeerticket krijgen om in- en uit te rijden.