• 3 - 15
  • € 4,25 p.p.

Kinder Ballorigfeest 2,5 uur

Het Kinder Ballorigfeest is het ideale feestje voor een kinderverjaardag!
Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in de binnenspeeltuin van Fun Valley Maastricht?!

Hoe gaat het in zijn werk?
Door Covid-19 bieden wij het Ballorig Kinderfeest aan voor 2.5 uur. Bij binnenkomst worden jullie naar jullie tafel begeleidt en ontvangt de jarige een verjaardagkroon. Vervolgens wordt er gezongen bij de verjaardagstoel en kunnen de eigen meegenomen traktaties genuttigd worden. Vanaf dat moment hebben de kids alle tijd om te spelen, te klimmen en te klauteren. Tijdens het feestje mag de jarige een verfhandje op de muur zetten en een leuk cadeautje uitzoeken!

Onze horeca is gesloten 
Vanwege Covid-19 is onze horeca momenteel gesloten. We kunnen op dit moment geen eten en drinken aanbieden. Het is tijdens met hoge uitzondering enkel deze periode toegestaan om eigen traktaties mee te nemen naar de binnenspeeltuin.

De ouder(s)/begeleider(s)
Om de COVID-19 maatregelen zo goed mogelijk te handhaven, zijn er per reservering max. 2 volwassenen toegestaan. Gelieve dit ook aan te geven bij de reservering. Er wordt een consumptie verstrekt aan de ouder(s)/begeleider(s).

Openingstijden vanaf 1 oktober 2020
Vanaf 1 oktober is Fun Valley dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur (inclusief de binnenspeeltuin!)

Reserveren
Er dient online gereserveerd te worden. Dat kan onderdaan deze pagina of hier.

Het programma bestaat uit:

  • Oneindig spelen in het speelparadijs tot sluitingstijd Verjaardagkroon voor de jarige Een verfhandje van de jarige op de muur Een leuk cadeautje voor de jarige

News alert 16-10-2020
LET OP: Horeca gesloten. Dagbezoek nog steeds mogelijk op basis van tijdsloten!