• 3 - 15
  • € 5,95 p.p.

Kinder Speelfeest 2,5 uur

Het Kinder Speelfeest is het ideale feestje voor een kinderverjaardag!
Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in de binnenspeeltuin van Fun Valley Maastricht?!

Hoe gaat het in zijn werk?
Door Covid-19 bieden wij het Speelfeest aan voor 2.5 uur. Bij binnenkomst worden jullie naar jullie tafel begeleidt en ontvangt de jarige een verjaardagkroon. Vervolgens zal er muziek voor de jarige worden gespeeld en kunnen de eigen meegenomen traktaties genuttigd worden. Vanaf dat moment hebben de kids alle tijd om te spelen, te klimmen en te klauteren. Tijdens het feestje mag de jarige een verfhandje op de muur zetten en een leuk cadeautje uitzoeken! Bij het naar huis gaan krijgen de kinderen nog een pakje Caprisun en een zakje chips of snoep mee. 

Onze horeca is gesloten 
Vanwege Covid-19 is onze horeca momenteel gesloten. We kunnen op dit moment geen eten en drinken aanbieden. Het is tijdens met hoge uitzondering enkel deze periode toegestaan om eigen traktaties mee te nemen naar de binnenspeeltuin.

De ouder(s)/begeleider(s)
Om de COVID-19 maatregelen zo goed mogelijk te handhaven, zijn er per reservering max. 2 volwassenen toegestaan. Gelieve dit ook aan te geven bij de reservering. 

Openingstijden vanaf 1 oktober 2020
Vanaf 1 oktober is Fun Valley dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur (inclusief de binnenspeeltuin!)

Reserveren
Er dient online gereserveerd te worden. Dat kan onderdaan deze pagina of hier.

Het programma bestaat uit:

  • Spelen tijdens een van onze 4 tijdsloten. Een gereserveerde tafel, een verjaardagskroon en een cadeautje voor de jarige. Zingen mag nu helaas niet, maar we spelen wel een verjaardagsliedje af door heel Ballorig! Verfhandje op de muur voor de jarige en een pakje Caprisun met een zakje chips to go!