Tickets
  • 8 - 15
  • 01:00
  • € 13,95 p.p.

Klimwand kinderfeest

Een kinderfeest vol van avontuur. Trotseer de 11 meter hoge klimwand en laat de bel in de top rinkelen. Naast kracht en techniek heb je ook uithoudingsvermogen nodig. Klimmen doe je met een touw, klimgordel en zekeringsmateriaal. Het klimmen aan de klimwand staat onder begeleiding van een professionele instructeur.
Bij dit feestje zit een blikje fris en een zakje chips inbegrepen. Volwassenen krijgen een consumptie. Daarnaast heb je automatisch toegang tot het hele park.

De minimale leeftijd is 8 jaar.

NIEUW: 'Breng en haal' parkeertickets voor ouders
Vanaf nu kun je als organisator van het kinderfeestje maximaal 8 gratis 'breng en haal' parkeertickets selecteren in het bestelproces. Met deze tickets kunnen maximaal 8 mama's/papa's (incl. jezelf als organisator!) via de reguliere parkeerplaats hun kinderen gratis brengen en halen. Deze parkeertickets zijn uitsluitend geldig op de dag van het kinderfeestje. Het is de verantwoordelijkheid van de organisator om er voor te zorgen dat de ouder(s) van de kinderen één van de gratis parkeertickets ontvangt. 

Tevens kunnen ouders deze gratis 'breng en haal' parkeertickets maximaal 2 keer de binnenspeeltuin betreden (om hun kind te brengen en op te halen). 

Members
Ben je de boeker van het kinderfeestje én tevens member? Dan heb je voor jezelf (en voor ouders die member zijn) geen breng en haal parkeertickets nodig.

Het programma bestaat uit:

  • Klimwand kinderfeest
  • Blikje fris
  • Zakje chips