Events
Tickets
  • 4 - 25
  • € 10,00 p.p.

Speelfeest

Het Fun Valley Speelfeest is het ideale feestje!
Vier je verjaardag in onze binnenspeeltuin met alles er op er aan, enkel zonder de frietjes. 
Heb je iets minder tijd en moeten de kinderen weer thuis zijn vóór etenstijd? Dan is het Fun Valley Speelfeest een ideale optie! Bij het speelfeest is alles inclusief en hetzelfde als de andere twee indoor kinderfeestjes, behalve het eten.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij binnenkomst worden jullie naar jullie tafel begeleidt en ontvangt de jarige een verjaardaghoedje en mag hij/zij een verfhandje op de muur zetten.
Vervolgens wordt er gezongen bij de verjaardagstoel en vanaf dat moment hebben de kinderen alle tijd om te spelen, te klimmen en te klauteren. Aan het einde van het feestje mag de jarige een leuk cadeautje uitzoeken! 

Wat zit er inbegrepen bij dit feestje?
- Spelen in de binnen- en buitenspeeltuin tot sluitingstijd.
- 4 flessen ranja per 10 kinderen
- Verjaardaghoedje voor de jarige
- Verfhandje op de muur
- Leuk cadeautje voor de jarige


Extra's 
Wil je het kinderfeestje uitbreiden? Ook dat kan! Wij bieden verschillende extra opties aan voor het Fun Valley speelfeest, zoals een slagroom- of themataart, een extra snack en cake versieren. Tijdens het maken van de reservering kun je de verschillende opties selecteren.

Entreetickets 
Drie dagen vóór aankomst ontvang je als ouder/organisator de entreetickets per mail. Deze heb je nodig om het park/binnenspeeltuin te betreden. 

Gratis Breng en haal / parkeertickets
Jij als ouder/organisator van het kinderfeestje krijgt bij binnenkomst een parkeerticket. Ouders die hun kinderen komen brengen en halen, kunnen bij de balie één parkeerticket krijgen om in- en uit te rijden. 

News alert 01-06-2023
2, 3 en 4 juni