Heropening Fun Valley 1 juni!

Fun Valley opent haar deuren weer vanaf 1 juni! Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit bij Fun Valley. Daarom zal ons park deels aangepast en gefaseerd open gaan. Omdat we een maximum aantal bezoekers per dag mogen ontvangen, heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig om Fun Valley te bezoeken. Je reserveert een tijdslot voor je aankomst bij de entree, daarna heb je tot sluitingstijd toegang tot het park. Vanwege veiligheidsredenen laten we tot nader bericht niet meer dan 500 personen per dag toe tot ons recreatie park.

Extra maatregelen:

1. Wij zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens
Fun Valley is een ruim park waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor gasten om zich vrij te bewegen. Wij vragen gasten om een online dag ticket te kopen. Onze abonnementhouders kunnen online een plek reserveren. Dit doen we om zicht te hebben op het aantal bezoekers en de bezoekersstroom te kunnen reguleren indien nodig.

2. Looproutes en 1,5 meter afstand op het park
Er worden daar waar vereist looproutes gemaakt waardoor het verplicht wordt om via een bepaalde route het park te betreden en aan het einde van het bezoek via een aparte route het park te verlaten. In onze horecagelegenheden zijn alle tafels zodanig ingericht dat er minimaal 1,5 meter afstand gehouden kan worden.


3. Extra hygiëne maatregelen 
Contactpunten zoals deurklinken worden extra vaak gedesinfecteerd. Daarnaast worden er verspreid over het park verschillende desinfectiepunten ingericht. Onze medewerkers zullen toezien op naleving van de hygiëne maatregelen.

4. Buitenspeeltuin 
Onze buitenspeeltuin en speeltoestellen zijn geopend voor gebruik. Ook zijn alle strand faciliteiten geopend voor een dagje fun. De binnenspeeltuin blijft vooralsnog gesloten. Op dit moment is er nog geen goedkeuring vanuit de veiligheidsregio om de binnenspeeltuin te mogen openen.

5. Horecapunten.
Onze horecapunten zijn (afhankelijk van het weer) allen geopend en ingericht als afhaalhaal loket. Bij alle horeca afhaal loketten dragen we zorg voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens.

Reserveren, hoe werkt het?
Kies eerst of je een abonnementhouder bent of een dagticket wil kopen. Het kan ook zijn dat je een 10 rittenkaart of een vrijkaart hebt. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen. Je kunt een reservering maken voor maximaal 8 personen uit hetzelfde huishouden. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang, maar worden wel meegenomen in de reservering (vermelden bij aantal kinderen/opmerkingen). Kies vervolgens een tijdslot van 1 uur voor jouw te verwachte aankomst. Alleen binnen jouw gekozen tijdslot kun je naar binnen, daarna heb je tot sluitingstijd toegang tot het park. Na je bezoek aan het park kun je eventueel een nieuwe reservering plaatsen.

Reserveren

Heropening Fun Valley 1 juni!