COVID-19 UPDATE

Naar aanleiding van de persconferentie op 17 november mogen wij onze deuren weer openen voor publiek!

Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf
Ben je 13 jaar en ouder? Dan is het dragen van een mondkapje verplicht!

Horeca blijft gesloten
Bij het openen van onze deuren blijft onze horeca gesloten. Bij dagbezoek is het bij uitzondering toegestaan om kleine versnaperingen mee te nemen zoals een flesje drinken en een snack. Het is niet mogelijk iets op te warmen op locatie. 


Kinder Speelfeest
Het Kinder Speelfeest kan weer geboekt worden! Omdat wij het feestje niet kunnen voorzien van drank en spijs, is het ook hier bij hoge uitzondering toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen zoals een cake en pakjes drinken. Denk ook aan alle mise en place zoals borden en bestek!


Kinderfeestjes outdoor
Jongeren t/m 17 jaar mogen buitenshuis in groepjes bij elkaar komen. Dat betekent dat de Kinderfeestjes outdoor weer geboekt kunnen worden, maar zonder horecamogelijkheden. Daarom geven wij elke deelnemer een flesje frisdrank en zakje chips mee naar huis.
Benieuwd naar welke kinderfeestjes wij aanbieden? Klik hier!


Groepsactiviteiten/arrangementen
Het is helaas nog niet toegestaan om een outdoor groepsactiviteit of arrangement met je collega's of vrienden te boeken. Wel kun je met je clubje de Escape Room boeken...


Escape Room 'The Lodge'
Wil jij er even tussenuit? Dat begrijpen wij maar al te goed! De enige te boeken groepsactiviteit is onze Escape Room. Ontdek hoe goed jij binnen één uur alle puzzels kunt oplossen in 'The Lodge'.
Escape Room 'The Lodge' boeken? Klik hier! 


Abonnementhouders
Zoals reeds eerder gecommuniceerd verlengen wij voor abonnementhouders het abonnement voor de duur van de sluiting. Wij zullen met iedere abonnementhouder contact opnemen om dit te bewerkstelligen.


Reeds gemaakte reserveringen na 23 november
Heb je een reservering gemaakt die plaatsvindt na 23 november? Goed nieuws, deze kan doorgaan!
Heb je vragen over je gemaakte reservering? Stuur dan een e-mail naar verkoop@funvalleymaastricht.nl 

COVID-19 UPDATE