Tickets

Events

Jouw event op de unieke locatie van Fun Valley Maastricht!

Zoek je een unieke locatie voor jouw event? Zoek dan niet verder! Fun Valley Maastricht heeft alles wat je zoekt; van een muziekevent tot een communie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij zijn een multifunctionele event- en feestlocatie. Alles wordt naar jouw wens ingedeeld. Dankzij deze hoge mate van flexibiliteit is Fun Valley Maastricht de ideale locatie voor ieder event.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken via verkoop@funvalleymaastricht.nl

Eventkalender

In de zomermaanden juli, augustus en september 2021 staan er weer veel spectaculaire Events op de agenda bij Fun Valley. Binnenkort meer.......

Weddings

Beleef de mooiste en meest romantische dag van je leven bij Fun Valley Maastricht!

Een unieke locatie, dat kun je Fun Valley Maastricht wel noemen. Met een prachtige ligging aan de Maas en het strand waan je je hier even in een compleet andere wereld. De aangename en ontspannen ambiance maken het een onvergetelijke dag!

Fun Valley Maastricht is een multifunctionele event-  en feestlocatie. Alles wordt naar jullie wens ingedeeld.  Dankzij deze hoge mate van flexibiliteit is Fun Valley Maastricht de ideale locatie voor jullie sprookjeshuwelijk. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.
We zijn te bereiken via weddings@funvalleymaastricht.nl 

Trouwen bij Fun Valley on the beach!

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Trouwen aan het water op het strand? Ja.... dat kan! Neem contact op met onze afdeling verkoop en bespreek je wensen.

News alert 17-03-2021
VACATURE ALERT!