Tickets

Sales & Marketing medewerker

24 - 28 uur per week

Voor ons recreatiepark Fun Valley in Maastricht zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die onze Verkoopafdeling kan ondersteunen en helpen groeien.

Fun Valley is een park met veel toffe activiteiten voor jong en oud. Het is er (bijna) altijd gezellig en we willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven hiervan te komen genieten.

Je werkdag
Als je net aan je eerste kopje koffie zit, gaat de telefoon; de mevrouw aan de andere kant van de lijn is op zoek naar een dagje uit voor haar familie. Je vraagt direct waar ze precies naar op zoek is en helpt haar een keuze te maken die perfect aansluit bij haar behoeftes. Je vindt het altijd leuk om op creatieve wijze mensen te helpen.

Als je de telefoon hebt neergelegd duik je in de inbox om mailtjes te beantwoorden en check je even onze boekingssysteem Recras wat er allemaal gepland is voor de komende dagen. Hé! Daar gaat de telefoon alweer! Ditmaal een Franstalige meneer… “Bonjour monsieur!” Ondertussen loopt er een collega van één van de andere afdelingen binnen die een vraag heeft over de reservering die voor vandaag gepland staat. Nadat je je collega hebt geholpen ga je een offerte maken voor een klant die een groot personeelsfeest bij Fun Valley wil komen houden. Het is een uitdaging om alle eisen en wensen te combineren, maar samen met de klant kom je er goed uit.

Tussen alle vragen, telefoontjes en e-mails door ben je bezig de nieuwe website verder vorm te geven, volg je de marktontwikkelingen en gebruik je deze om je nieuwe geniale marketingstunt uit te werken om deze vervolgens te presenteren aan de Manager Recreatie & Horeca. Aan het einde van de dag ga je voldaan naar huis in de wetenschap dat iedereen die je hebt gesproken of gemaild een goed gevoel eraan heeft overgehouden en niet kan wachten om naar Fun Valley te komen!

Jij bent iemand…
• …die een grote glimlach krijgt van het lezen van bovenstaande beschrijving en zin heeft om meteen aan de slag te gaan.
• …voor wie gastvrijheid vanzelfsprekend is. Je wordt er blij van mensen zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.
• …die commerciële kansen ruikt en op creatieve wijze hiervoor campagnes weet op te zetten.
• …die graag af en toe een dagje in het weekend werkt (in het hoogseizoen).
• …die goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft, met wellicht een woordje Duits en hopelijk zelfs wat Frans.
• …die graag uitzoekt hoe systemen en programma’s werken.

Jij krijgt van ons…
• …geld. Salaris is conform Horeca Cao functie ‘medewerker sales en commercie’.
• …vaste werkdagen met af en toe een weekenddag in het hoogseizoen.
• …borrels, personeelsfeesten, gratis entree tot Fun Valley en nog meer leuke extra’s.
• …een gezellig team van collega’s waar humor en plezier centraal staan.
• …een werkplek met het mooiste uitzicht in Zuid-Limburg.

Interesse?
Verras ons en ‘verkoop’ jezelf. Stuur je sollicitatie naar de Manager Recreatie & Horeca; Jelle Rothenburg, jrothenburg@funvalleymaastricht.nl. Ook bij vragen kun je hem mailen.
Reageren kan zolang de vacature open staat. Gesprekken worden ingepland vanaf 1 augustus a.s.

Sales & Marketing medewerker