Tickets
Video Fallback

PER 1 OKTOBER IS RESERVEREN VERPLICHT

Beste gasten,


Vanaf 1 oktober 2021 wordt reserveren verplicht en dien je online tickets te kopen. Gedurende de hele dag kun je een aankomsttijd reserveren (per uur).. Het is de bedoeling dat je in dat uur naar ons park komt.  Je mag dan nog altijd spelen tot sluitingstijd. Ben je te laat of te vroeg, dan vervalt je ticket. Op die manier zorgen we er voor dat het maximale aantal bezoekers niet wordt overschreden en iedereen vrij kan spelen. Daarbij waarborgen we op die manier de hygiëne, service en veiligheid van jou als bezoeker. Een entreeticket kost 4,50 per persoon (vanaf 1 jaar).


Je mag de binnen-en buitenspeeltuin gewoon bezoeken, alsmede groepsactiviteiten en kinderfeestjes boeken, zonder het laten zien van een QR-code of negatieve coronatest.
Wel handhaven wij dezelfde maatregelen als voorheen: houd 1,5 meter afstand van elkaar, desinfecteer je handen zo vaak mogelijk en blijf thuis bij klachten.


Winter membercard!
Kom je vaker naar Fun Valley? Koop dan HIER een voordelige membercard en wordt Fun Valley member. Als member krijg je naast je membercard ook korting op veel extra's en is parkeren voor jou GRATIS. Je ontvangt je membercard(s) binnen drie werkdagen na aankoop in je brievenbus.

"Gezellige sfeer, lekker om te ontspannen - Jasper Mulder"

"Heerlijk strandje en vriendelijk personeel, zeker een aanrader! - Randy Wagemans"

"Super leuke plek, ideaal voor kinderen van alle leeftijden - Charles Otten"

"Kinderen hebben hier de dag van hun leven. Klimmen, klauteren, rennen, springen. Ouders kunnen rustig zitten.- George Pasma"

"Wat een oppervlakte en wat veel om daar te ondernemen. Een aanrader voor dagje uit of een leuk personeelsfeest.- Rob de Boer"

Inlog members

Inlog members

Openingstijden faciliteiten

Openingstijden faciliteiten

Vacatures

Vacatures

Covid 19 update

Covid 19 update