Tickets

Vacatures

Wil jij werken in een omgeving waar je dagelijks een vakantiegevoel ervaart?
Als versterking van ons team zijn we op zoek naar de volgende collega's:

MEDEWERKER MARKETING- EN COMMUNICATIE
Ben jij die creatieve duizendpoot met een vlotte pen en staat organiseren op jouw lijf geschreven?
Met een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven en reguliere gasten is Fun Valley Maastricht een populaire bestemming voor een dagje uit, een schoolreis, bedrijfsavond of vrijgezellendag.
Bekijk de vacature hier. 

FLOORMANAGER HORECA 
Loop jij warm voor alles wat met horeca te maken heeft? Zet je de gast altijd op nummer één en kun jij ook nog leiding geven? Met een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven en reguliere gasten is Fun Valley Maastricht een populaire bestemming voor een dagje uit, een schoolreis, bedrijfsavond of vrijgezellendag.
Bekijk de vacature hier.

MEDEWERKER BINNENSPEELTUIN 
Vind jij het leuk om gezinnen met kinderen een top dag te bezorgen? En ervoor te zorgen dat ze het tofste kinderfeestje ooit beleven? Met een scala aan aanvragen van ouders en scholen, is de binnenspeeltuin van Fun Valley Maastricht een populaire bestemming voor een gezellig dagje uit met het gezin of een kinderfeestje.
Bekijk de vacature hier.

OUTDOOR INSTRUCTEUR 
Ben jij die enthousiaste outdoor liefhebber die energie krijgt van het begeleiden van groepen tijdens avontuurlijke activiteiten? Met een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven en reguliere gasten is Fun Valley Maastricht een populaire bestemming voor een dagje uit, een schoolreis, bedrijfsavond of vrijgezellendag.
Bekijk de vacature hier.

HORECA MEDEWERKER
Zet jij de gast altijd op nummer 1 en weet jij hen met je proactieve houding een te gekke dag te bezorgen? Met 6 horecalocaties en een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven en particuliere gasten, is Fun Valley Maastricht een populaire bestemming voor een schoolreis, bedrijfsavond of vrijgezellendag.
Bekijk de vacature hier.

HOST(ESS)
Is hospitality jouw tweede taal? Ben jij niet bang om mensen aan te spreken? Met een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven en reguliere gasten is Fun Valley Maastricht een populaire bestemming voor een dagje uit, een schoolreis, bedrijfsavond of vrijgezellendag.
Bekijk de vacature hier.

MEDEWERKER TERREINDIENST 
Ben je graag buiten bezig, ongeacht de weersomstandigheden? En maak je je handen graag vuil? Met een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven en reguliere gasten is Fun Valley Maastricht een populaire bestemming voor een dagje uit, een schoolreis, bedrijfsavond of vrijgezellendag.
Bekijk de vacature hier.