Tickets

Ballorig Maastricht

Ballorig is géén onderdeel van Fun Valley, maar is ernaast gelegen


Bij binnen- en buitenspeeltuin Ballorig is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze speeltuin kan je het hele jaar op avontuur!

Onze speeltuin is geschikt voor kinderen t/m 13 jaar. Vanaf de eerste stapjes tot lekker rennen, klimmen en glijden. Daarbij zijn onze speeltoestellen zo ontwikkeld dat het de motorische ontwikkeling van peuters stimuleert. Kom je snel spelen?

Ballorig website

Openingstijden

De zomervakantie openingstijden gelden van 1 juli tot 1 september

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag, zondag en vakanties
van 10.00 tot 18.00 uur

Aangepaste openingstijden
24 december van 10.00 tot 17.00
25 december gesloten
26 december van 12.00 tot 18.00
31 december van 10.00 tot 17.00
1 januari van 12.00 tot 18.00

Tarieven

Tickets zijn alleen te koop aan de kassa

Kinderen vanaf 1 jaar 9,95 per kind
Baby's / Volwassenen gratis!
Parkeren 3,00 per auto

Visitor Card incl. gratis parkeren
Visitor card (5 x entree) voor 45,00
Card Bronze (10 x entree) voor 85,00
Card Silver (15 x entree) voor 125,00
Card Gold (20 x entree) voor 160,00

Het is niet mogelijk om de toegang tot Ballorig te combineren met Fun Valley

Kinderfeestjes

Vier het leukste kinderfeestje bij ons! Spelen mag tot sluitingstijd, er wordt gezongen, gesmuld en de eregast gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Één ding is zeker; de jarige wordt volledig in het zonnetje gezet.

We zorgen voor een onbezorgde dag! Een feesttafel, wat lekkers te eten en te drinken. Je kunt rekenen op een onvergetelijke verjaardag!

Kinderfeestjes bij Ballorig worden geboekt via de website van Fun Valley.

   RESERVEREN?   

De binnenspeeltuin

Onze binnenspeeltuin zit vol met ontdekkingen! Zo hebben we een peuterhoek, inclusief ballenbak, speciaal voor kinderen tot 4 jaar. De peuterhoek is ingericht met soft play producten, zoals een glijbaan en speelblokken.

De grotere kinderen kunnen ravotten in de grote soft play stellage. Ze komen daar verschillende uitdagingen en spellen tegen. Van voetballen tot een rondje op de motor of de soft balletjes met de shooter naar de overkant schieten en springen op de trampoline. Echte bikkels beklimmen de Power Tower of gaan van een van de glijbanen af! Als kleine lach-pauze kunnen ze tussendoor even langs de lachspiegel. De bouwers onder ons vind je waarschijnlijk in de blokkenbak!

Mogen papa en mama met de kleine kinderen de stellage in? Dat mag, samen op ontdekkingsreis gaan door de stellage moedigen we dan ook aan!

Al onze speeltoestellen worden zorgvuldig onderhouden. We controleren, repareren of verwijderen de toestellen en bijbehorende onderdelen als deze niet veilig te gebruiken zijn door kinderen. Is er net iets kapot gegaan of hebben we iets gemist? Laat het ons direct weten!

Peuterhoek

Trampoline

Glijbanen

Voetbalveld

Motorbaan

Ballenshooter

Blokkenbak

Power Tower

Lachspiegel

De buitenspeeltuin

Ook als het zonnetje schijnt is het bij Ballorig heerlijk vertoeven! In de zon kunnen de kinderen klimmen en klauteren op de klimvulkaan of het piratenschip. De wind kan even door de haren waaien op de tokkelbaan, dat is pas lekkere verkoeling!

Maar natuurlijk zijn ook alle speeltuin onderdelen aanwezig die je kan verwachten, zoals een glijbaan, verschillende schommels en speelhuisjes. En als je zelf wat invulling wilt geven, dan kun je ook een voetbal of badminton set mee nemen, er is ruimte genoeg op het grasveld!

Maak er een complete picknick dag van! Op de picknick-banken in de buitenspeeltuin mag je eigen eten en drinken wél mee nemen. Let wel, warmtebronnen zoals barbecues zijn niet toegestaan

Vanaf het terras kun je heerlijk en overzichtelijk de kinderen zien spelen. Het prachtige uitzicht op de Sint-Pietersberg maakt het plaatje compleet.

Er is geen toegang naar het water, geen zorgen dus dat de kinderen even zonder toezicht gaan zwemmen.

Speeltuin


Klimvulkaan


Airtrampoline


Piratenschip


Tokkelbaan


Grasveld


Wist je dat...

... we ook een MIVA toilet hebben?
Geen zorgen dus als je wat meer ruimte nodig hebt!

... er twee plekken zijn met een baby verschoontafel?
Eentje is een uitklaptafel bij de MIVA toiletten, de andere is het laatste (grote) hokje op het dames toilet. Voor al wat grotere kinderen raden we de tweede tafel aan.

... eigen eten en drinken in de binnenspeeltuin en op het terras niet is toegestaan?
Je mag echter wel lekker komen picknicken in de buitenspeeltuin.

... niet alles gratis is binnen Ballorig?
Om een rondje op een motortje te rijden moet er een euro in. Ook de twee airhockey tafels betaal je per spelcredit.

... je ons kan laten weten wat je wel en niet goed vind?
Op verschillende tafels is aan de menukaart een extra kaartje bevestigd. Daarop staat een QR-code waarmee je een enquête kan invullen. We horen graag je mening zodat we ons altijd kunnen verbeteren!