Jarig? Vier je kinderfeestje bij ons!

Bij Fun Valley Maastricht zorgen wij ervoor dat jij een onvergetelijke verjaardag hebt samen met al je vriendjes en vriendinnetjes!

UPDATE CORONAVIRUS MBT KINDERFEESTJES:
- We laten nog steeds een maximaal aantal personen (volwassenen en kinderen) toe in onze binnenspeeltuin van 30.
- Tevens is onze horeca gesloten wat betekent dat wij de Ballorig Kinderfeestjes NIET kunnen voorzien van eten en drinken.  Het is bij hoge uitzondering toegestaan om tijdelijk zelf traktaties mee te nemen (denk aan taart/cake, zakje chips en iets te drinken). Je dient ook zelf borden, bestek en bekers mee te nemen.
- Alle buitenactiviteiten zijn voorlopig niet te boeken.

Kinderfeestjes online reserveren
Alle kinderfeestjes dienen online geboekt te worden. Onderaan de pagina zijn de verschillende kinderfeestjes te vinden die we aanbieden. 

In verband met de tijdblokken van 2.5 uur vinden wij het net iets te krap om een perfect Smulfeest te organiseren. Daarom is het Smulfeest tijdelijk niet te boeken en raden we je aan te kiezen voor één van onze andere kinderfeestjes.

VOL = VOL!
Wegens COVID- 19 laten we in onze binnenspeeltuin een maximaal aantal bezoekers binnen. Er dient plaats genomen te worden aan één van de tafels. Als het weer het toelaat kan er ook in de buitenspeeltuin gespeeld worden. Bij het boeken van een kinderfeestje zijn maximaal 2 volwassenen toegestaan per reservering. 

Openingstijden vanaf 1 oktober 2020
Vanaf 1 oktober is Fun Valley dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur (inclusief de binnenspeeltuin!)

Let op!
Wij geven geen geld terug voor reserveringen die binnen 8 dagen worden geannuleerd. Reserveringen kunnen worden omgeboekt naar een andere datum of je ontvangt een voucher die je op een ander gewenst moment kunt benutten op ons park. Neem contact op met de afdeling sales via 043-409 4441 of stuur een e-mail naar verkoop@funvalleymaastricht.nl.

Gezondheidsklachten? 
Ben je ziek of heb je (verkoudheid) klachten zoals: hoesten, koorts, benauwdheidsklachten of last van kortademigheid? Dan verzoeken wij je om thuis te blijven. Ook als je een huisgenoot hebt die klachten heeft of ziek is. Samen tegen Corona!

Prijs

News alert 16-10-2020
LET OP: Horeca gesloten. Dagbezoek nog steeds mogelijk op basis van tijdsloten!