Tickets

Algemene FAQ Fun Valley Maastricht

Bekijk HIER de veelgestelde vragen omtrent COVID-19.

Dagbezoek:

Moet ik mijn bezoek aan Fun Valley vooraf reserveren?
Vanaf 1 oktober 2021 is het reserveren van een aankomsttijd verplicht. Het is de bedoeling dat je binnen dat uur ons park bezoekt. Ben je te vroeg of te laat, dan vervalt je ticket. Kom dus op tijd! Tickets koop je via onze ticketshop. Members reserveren hun bezoek via hun account

Ik heb per ongeluk voor de verkeerde dag gereserveerd / ik wil mijn reservering verplaatsen?       
Dat is geen probleem! Heb jij een membercard dan kun je het ticket makkelijk zelf verplaatsen via je account. Heb je een dagticket, geboekt klik dan HIER  en vul het formulier in.  We zullen je ticket(s) verplaatsen naar de dag van jouw keuze indien je dit tijdig, volgens de voorwaarden, aanvraagt. Je ontvangt een mail met je nieuwe tickets.

Ik heb gereserveerd maar nog geen bevestiging ontvangen?
Het kan een paar minuten duren voordat ons systeem de grote hoeveelheid aan reserveringen verwerkt heeft. De bevestiging komt er zo aan! Ook is het altijd verstandig dat je zelf even checkt of je toevallig geen foutje hebt gemaakt in het doorgeven van je emailadres of dat de bevestiging in je ongewenst postvak is terechtgekomen.

Ik wil barbecueën bij Fun Valley?
Dat kan! We bieden op ons terrein ruim 30 doe het zelf barbecues aan.  Deze barbecues kosten € 12,50 huur per dag en € 15.00 borg. Deze borg krijg je van ons terug als je de sleutels weer inlevert. Fun Valley heeft ook heerlijke barbecue pakketten die je bij ons kunt kopen. Je hoeft niets mee te nemen. Je krijgt van ons een BBQ pakket naar keuze in een handige koeltas. Je krijgt van ons kolen en een BBQ tang. Lekker genieten maar. Kijk HIER voor meer info over de doe het zelf barbecues. Of kijk HIER voor meer info over onze barbecue pakketten. Het is niet toegestaan eigen BBQ's mee te nemen.


Groepsreserveringen:

Ik heb een groepsactiviteit geboekt, maar wat als er slecht weer voorspeld wordt?
Ons uitgangspunt is: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Zorg dus voor warme regenkleding en neem een handdoek en droge kleding mee zodat jullie na afloop lekker warm kunt douchen. Mochten de weersvoorspellingen extreem slecht zijn, neem dan contact op met de sales afdeling via verkoop@funvalleymaastricht.nl. Wij kijken dan of er overdekte alternatieven mogelijk zijn.

Wist je trouwens dat het maar 7% van de tijd regent in Nederland? De kans op een totaal verregende dag is dus gelukkig minimaal!

Kunnen we met minder dan het minimum aantal personen deelnemen aan een activiteit?
Dat is mogelijk, houd er rekening mee dat wij wel het minimum aantal deelnemers in rekening brengen.

Het definitieve aantal personen is nog niet zeker, kunnen wij wel al reserveren?
Ja hoor, geen probleem. Het aantal personen is nog kosteloos te wijzigen tot 8 dagen voor aankomst. Houd wel rekening met het minimum aantal.

Is het reserveren van activiteiten vooraf noodzakelijk?
Ja, ter plaatse kunnen geen activiteiten geboekt worden. Voor last minute reserveringen raden wij aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Wanneer moet er betaald worden?
Circa drie weken voor aankomst ontvangen jullie de factuur. Deze factuur dient uiterlijk 14 dagen voor aankomst betaald te zijn. Bij last minute boekingen dient het bedrag binnen 24 uur te worden betaald na het ontvangen van de factuur. Ter plaatse betalen is niet mogelijk.

Welke kleding kan ik het beste dragen?
Tijdens outdoor activiteiten bestaat er een kans dat je nat en vies kunt worden. Trek dus makkelijke en sportieve (regen)kleding aan. Bij wateractiviteiten of bij slecht weer adviseren wij een handdoek en droge kleding mee te nemen.

Moet ik nog extra entree betalen als ik een activiteit reserveer?

Nee, bij de activiteiten is de entreeprijs inbegrepen. Voor- en na de activiteit(en) mag er gebruik worden gemaakt van de parkfaciliteiten.

Algemene vragen:

Zijn er parkeermogelijkheden?

Fun Valley Maastricht beschikt over voldoende parkeermogelijkheden. Per auto betaal je € 3,00 voor de hele dag.  Houd er wel rekening mee dat ons parkeerterrein na sluitingstijd van het park afgesloten wordt.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Ja dat mag, op de ligweides en picknickbanken is eigen eten en drinken toegestaan. In de horeca gelegenheden en op de terrassen is eigen eten en drinken niet toegestaan. Plan een extra pauze in mocht je eigen eten of drinken willen nuttigen!

Mag ik zelf een barbecue meenemen?
Nee, eigen barbecues zijn niet toegestaan.

Is het mogelijk te douchen of om te kleden?
Ja, er zijn kleedruimtes en douches met warm water. Douchemuntjes zijn ter plaatse verkrijgbaar voor 2 euro per stuk.