FAQ

Is het mogelijk te douchen of om te kleden?
Ja, er zijn kleedruimtes en douches met warm water. Douchemuntjes zijn ter plaatse verkrijgbaar voor 1 euro per stuk.

Wat als er slecht weer voorspelt wordt? 
Ons uitgangspunt is: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Zorg dus voor warme regenkleding en neem een handdoek en droge kleding mee zodat jullie na afloop lekker warm kunt douchen. Mochten de weersvoorspellingen extreem slecht zijn, neem dan contact op met de sales afdeling. Wij kijken dan of er overdekte alternatieven mogelijk zijn.
Wist je trouwens dat het maar 7% van de tijd regent in Nederland? De kans op een totaal verregende dag is dus gelukkig minimaal!

Kunnen we met minder dan het minimum aantal personen deelnemen?
Dat is mogelijk, houdt er rekening mee dat wij wel het minimum aantal deelnemers in rekening brengen.

Het definitieve aantal personen is nog niet zeker, kunnen wij wel al reserveren?

Ja hoor, geen probleem. Het aantal personen is nog kosteloos te wijzigen tot 8 dagen voor aankomst. Houdt wel rekening met het minimum aantal.

Is het reserveren van activiteiten vooraf noodzakelijk?
Ja, ter plaatse kunnen geen activiteiten geboekt worden. Voor last minute reserveringen raden wij aan telefonisch contact met ons op te nemen. 

Wanneer moet er betaald worden?
Circa twee weken voor aankomst ontvangen jullie de factuur. Deze factuur dient uiterlijk 8 dagen voor aankomst betaald te zijn. Bij last minute boekingen dient het bedrag direct te worden betaald na het ontvangen van de factuur. Ter plaatse betalen is niet mogelijk.

Zijn er parkeermogelijkheden?
Fun Valley beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden. Houdt er wel rekening mee dat ons parkeerterrein na sluitingstijd van het park afgesloten wordt.

Welke kleding kan ik het beste dragen?
Tijdens outdoor activiteiten bestaat er een kans dat je nat en vies kunt worden. Trek dus makkelijke en sportieve (regen)kleding aan. Bij wateractiviteiten of bij slecht weer adviseren wij een handdoek en droge kleding mee te nemen.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Ja dat mag, op de ligweides en picknickbanken is eigen eten en drinken toegestaan. In de horeca gelegenheden en op de terrassen is eigen eten en drinken niet toegestaan. Plan een extra pauze in mocht je eigen eten of drinken willen nuttigen!

Mag ik zelf een barbecue meenemen?
Nee, eigen barbecues zijn niet toegestaan.

Kan ik een barbecue plek vooraf reserveren?

Barbecues zijn beschikbaar voor alle gasten tijdens openingstijden. Het is niet mogelijk een barbecue vooraf te reserveren. 

Moet ik nog extra entree betalen als ik een activiteit reserveer?
Nee, bij de activiteiten is de entreeprijs inbegrepen. Voor- en na de activiteit(en) mag er gebruik worden gemaakt van de parkfaciliteiten.