FAQ

Meest gestelde vragen omtrent dagjes reserveringen:

Moet ik mijn bezoek aan Fun Valley vooraf reserveren?

Ja, het is noodzakelijk om je bezoek vooraf te reserveren. Geen reservering is helaas geen toegang.
Reserveren is uitsluitend mogelijk via onze website https://www.funvalleymaastricht.nl/entree . 

Ben ik verplicht om met mijn dagticket op het vooraf gereserveerde tijdstip te komen?
Nee, ondanks dat je tijdens het reserveren een tijd moet selecteren, kun je langskomen wanneer je wilt. Dus stel voor dat je om 10u gereserveerd hebt, dan kun je zonder problemen of lastige vragen aan onze kassa om 13u langskomen als dit beter uitkomt. Je hoeft dit niet van tevoren aan ons door te geven!

Ik heb per ongeluk voor de verkeerde dag gereserveerd / ik wil mijn reservering verplaatsen?
Geen enkel probleem. Je dagticket blijft gewoon geldig. Stuur ons wel aub een mail met daarin je reserveringsgegevens en de nieuwe datum dat je langs wilt komen. Je kunt ons bereiken via verkoop@funvalleymaastricht.nl . 

Ik heb gereserveerd maar nog geen bevestiging ontvangen?
Het kan een paar minuten duren voordat ons systeem de grote hoeveelheid aan reserveringen verwerkt heeft. De bevestiging komt er zo aan!
Ook is het altijd verstandig dat je zelf even checkt of je toevallig geen foutje hebt gemaakt in het doorgeven van je emailadres. 

Meest gestelde vragen omtrent groepsreserveringen: 

Wat als er slecht weer voorspelt wordt? 
Ons uitgangspunt is: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Zorg dus voor warme regenkleding en neem een handdoek en droge kleding mee zodat jullie na afloop lekker warm kunt douchen. Mochten de weersvoorspellingen extreem slecht zijn, neem dan contact op met de sales afdeling. Wij kijken dan of er overdekte alternatieven mogelijk zijn.

Wist je trouwens dat het maar 7% van de tijd regent in Nederland? De kans op een totaal verregende dag is dus gelukkig minimaal!

Kunnen we met minder dan het minimum aantal personen deelnemen aan een activiteit?
Dat is mogelijk, houdt er rekening mee dat wij wel het minimum aantal deelnemers in rekening brengen.

Het definitieve aantal personen is nog niet zeker, kunnen wij wel al reserveren?

Ja hoor, geen probleem. Het aantal personen is nog kosteloos te wijzigen tot 8 dagen voor aankomst. Houdt wel rekening met het minimum aantal.

Is het reserveren van activiteiten vooraf noodzakelijk?
Ja, ter plaatse kunnen geen activiteiten geboekt worden. Voor last minute reserveringen raden wij aan telefonisch contact met ons op te nemen. 

Wanneer moet er betaald worden?
Circa twee weken voor aankomst ontvangen jullie de factuur. Deze factuur dient uiterlijk 8 dagen voor aankomst betaald te zijn. Bij last minute boekingen dient het bedrag direct te worden betaald na het ontvangen van de factuur. Ter plaatse betalen is niet mogelijk.

Welke kleding kan ik het beste dragen?
Tijdens outdoor activiteiten bestaat er een kans dat je nat en vies kunt worden. Trek dus makkelijke en sportieve (regen)kleding aan. Bij wateractiviteiten of bij slecht weer adviseren wij een handdoek en droge kleding mee te nemen.

Moet ik nog extra entree betalen als ik een activiteit reserveer?
Nee, bij de activiteiten is de entreeprijs inbegrepen. Voor- en na de activiteit(en) mag er gebruik worden gemaakt van de parkfaciliteiten.

Algemene vragen:

Zijn er parkeermogelijkheden?

Fun Valley beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden. Houdt er wel rekening mee dat ons parkeerterrein na sluitingstijd van het park afgesloten wordt.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen? 
Ja dat mag, op de ligweides en picknickbanken is eigen eten en drinken toegestaan. In de horeca gelegenheden en op de terrassen is eigen eten en drinken niet toegestaan. Plan een extra pauze in mocht je eigen eten of drinken willen nuttigen! 

Mag ik zelf een barbecue meenemen?
Nee, eigen barbecues zijn niet toegestaan.

Kan ik een barbecue plek vooraf reserveren?

Barbecues zijn beschikbaar voor alle gasten tijdens openingstijden. Het is niet mogelijk een barbecue vooraf te reserveren. 

Is het mogelijk te douchen of om te kleden?
Ja, er zijn kleedruimtes en douches met warm water. Douchemuntjes zijn ter plaatse verkrijgbaar voor 2 euro per stuk.