Tickets

Brief voor onze members

Beste member,

Allereerst willen we je bedanken voor jouw loyaliteit en bezoekjes met je membercards. Zoals je wellicht online hebt gezien zijn er nogal wat nieuwe acties en tarieven bij Fun Valley.

Onderdeel hiervan is de wijziging van de entree tarieven naar 9,95 per kind, waarbij volwassen begeleiders van 18 jaar of ouder gratis zijn voor de periode 1 september t/m 31 mei 2024. Daarnaast gaan we in de toekomst geen membercards meer aanbieden, de lopende membercards voor kinderen blijven gewoon geldig.

Dat betekent dat je als volwassene betaald hebt voor de toegang met een jaar of zomer membercard voor een periode waarin de entree kosten komen te vervallen.

Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en zal allerminst gastvrij aanvoelen.
Maar we willen je graag voor compenseren met een van de volgende opties:

1. Ons nieuwe product in de plaats van de membercard is de Visitor Card; hiermee kun je een aantal bezoeken binnenkomen met flinke korting en ook is het parkeren gratis. Je krijgt van ons een Visitor Card met een hogere waarde dan het bedrag van de resterende duur van de membercard. De Visitor Card is niet persoonsgebonden en kun je voor iedereen gebruiken.

2. Je kunt jouw huidige membercard kosteloos overdragen aan een kind voor de resterende duur van de membercard; dit kan een zoon, dochter, neefje, nichtje, buurkind of ander niet-verwant kind zijn.

3. Je kunt een Food & Drink Card krijgen met daarop de waarde van het bedrag van de resterende duur van de membercard. Dit is een kaart met een tegoed die je kan inzetten voor het kopen van eten en drinken bij Fun Valley.

Graag horen wij hoe wij jou zo passend mogelijk kunnen compenseren. Daartoe verzoeken we je om de volgende gegevens te mailen naar: sales@funvalleymaastricht.nl

• Voor- en achternaam pashouder
• Adres
• De optie die je gekozen hebt

Heel hartelijk bedankt voor de aandacht en het begrip.

Met gastvrije groet,

Team Fun Valley Maastricht

Brief voor onze members