Tickets

Stage

Van snuffelstage tot afstudeerstage

Ben jij de perfecte stagiair(e) voor bij Fun Valley of Ballorig? Je mag een weekje komen snuffelen, maar je kan ook voor een langere periode aan de slag voor je stage. Afhankelijk van je opleiding en de opdrachten die je moet maken, zorgen we er samen voor dat een voldoende in de pocket is!

Past mijn opleiding bij Fun Valley of Ballorig?
Er zijn veel verschillende opleidingen die goed aansluiten bij de werkzaamheden bij Fun Valley of Ballorig. Weet je het niet zeker of we iets voor je hebben? Dan kun je altijd vragen!
• Sport gerelateerde opleidingen zoals CIOS of ALO
• Opleidingen met betrekking tot leisure en hospitality
• Front-office voor de recreatie branche

Waar kun je op rekenen?
Je komt terecht in een gezellig en jong team, we zijn niet formeel ingesteld en je leidinggevende werkt zij aan zij met je. We hebben natuurlijk een prachtige en unieke werkomgeving die afwisselend werk biedt waardoor er elke dag een nieuwe uitdaging kan zijn.

Interesse?
Bieden wij de werkervaring die bij jouw opleiding past en wil je bij ons aan de slag? Vul dan onderaan de pagina het contactformulier in.

Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct in contact komen met ons? Bel ons dan op 043-409 4441 en vraag naar Jelle Rothenburg.

Stuur je liever een mail? personeel@funvalleymaastricht.nl

Stage