Tickets

Medewerker groen en terreindienst

Bijbaan weekenden en vakanties

Ben je graag buiten bezig, ongeacht in welke weersomstandigheden, en maak je je handen graag vuil? Op zo'n groot park als Fun Valley is er dagelijks onderhoud op het terrein nodig, het terrein is immers het visitekaartje van het park en deze moet er altijd schoon en verzorgt bij liggen. De details zoals een gemaaide ligweide maken dat jouw hart sneller gaat kloppen!

Wat ga je doen?
Je zult je bezig houden met grasmaaien, snoeien, onkruid verwijderen, prullenbakken legen, rommel oprapen, onderhoud aan materialen plegen en je bent een aanspreekpunt voor de gasten als jij rond loopt op het terrein. Ook kan het zijn dat je gaat helpen bij het voorbereiden van een evenement, tenten opbouwen, materialen klaar zetten en naar de locatie brengen. In het kort, zonder jou is het maar een wilde boel!

Wie ben jij?
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord
• Je bent een teamplayer, maar presteert ook solo
• Je hebt affiniteit met alles wat met groen en terreinonderhoud te maken heeft
• Je bent gastvrij, proactief, flexibel en stressbestendig
• Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent tijdens de schoolperiode minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar en tijdens de zomervakantie minimaal 3 dagen in de week beschikbaar

Waar kun je op rekenen?
Je komt terecht in een gezellig en jong team, we zijn niet formeel ingesteld en je leidinggevende werkt zij aan zij met je. We hebben natuurlijk een prachtige en unieke werkomgeving die afwisselend werk biedt waardoor er elke dag een nieuwe uitdaging kan zijn. Je krijgt een kaart met een te besteden bedrag voor de lunch én elke werkdag 50% personeelskorting voor je lunch. Salaris is conform de Horeca CAO en is afhankelijk van je leeftijd.

Interesse?
Is dit werk je op het lijf geschreven en wil je bij ons aan de slag? Vul dan onderaan de pagina het contactformulier in.

Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct in contact komen met ons? Bel ons dan op 043-409 4441 en vraag naar Jelle Rothenburg.

Stuur je liever een mail? personeel@funvalleymaastricht.nl

Medewerker groen en terreindienst