Tickets

Medewerker outdoor

Bijbaan weekenden en vakanties

Ben jij die enthousiaste outdoor liefhebber die energie krijgt van het begeleiden van groepen tijdens activiteiten? Spanning, sensatie en avontuur zijn begrippen die centraal staan bij onze activiteiten. Met een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven en vriendengroepen, is Fun Valley een populaire bestemming voor een schoolreis, bedrijfsavond of vrijgezellenfeest. Elke groep is anders en vergt jouw inzicht en plezier in wat je doet om de dag tot een succes te maken!

Wat ga je doen?
Als outdoor instructeur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en begeleiding van groepen bij verschillende outdoor activiteiten en arrangementen, zoals bijvoorbeeld paintball, bubble voetbal en vlotbouwen. Je weet groepen te enthousiasmeren en te motiveren, maar ze vooral een waanzinnige dag te bezorgen!

Wie ben jij?
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord
• Je bent een teamplayer, maar presteert ook solo
• Je hebt affiniteit met alles wat met outdoor activiteiten te maken heeft
• Je bent gastvrij, proactief, flexibel en stressbestendig
• Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent tijdens de schoolperiode minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar en tijdens de zomervakantie minimaal 3 dagen in de week beschikbaar

Waar kun je op rekenen?
Je komt terecht in een gezellig en jong team, we zijn niet formeel ingesteld en je leidinggevende werkt zij aan zij met je. We hebben natuurlijk een prachtige en unieke werkomgeving die afwisselend werk biedt waardoor er elke dag een nieuwe uitdaging kan zijn. Je krijgt een kaart met een te besteden bedrag voor de lunch én elke werkdag 50% personeelskorting voor je lunch. Salaris is conform de Horeca CAO en is afhankelijk van je leeftijd.

Interesse?
Is dit werk je op het lijf geschreven en wil je bij ons aan de slag? Vul dan onderaan de pagina het contactformulier in.

Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct in contact komen met ons? Bel ons dan op 043-409 4441 en vraag naar Jelle Rothenburg.

Stuur je liever een mail? personeel@funvalleymaastricht.nl

Medewerker outdoor