Tickets
Video Fallback

Medewerker outdoor

Bijbaan weekenden en vakanties

Ben jij die enthousiaste outdoor liefhebber die energie krijgt van het begeleiden van groepen tijdens avontuurlijke activiteiten? Met een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven en reguliere gasten is Fun Valley Maastricht een populaire bestemming voor een dagje uit, een schoolreis, bedrijfsavond of vrijgezellendag.

Ben jij gastvrij, zie jij kansen en wil je meehelpen onze ambitieuze, jonge organisatie te laten groeien? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving
Als outdoor instructeur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en begeleiding van groepen bij verschillende buitenactiviteiten en arrangementen zoals paintball, bubble voetbal en vlotbouwen. Spanning, sensatie en avontuur zijn begrippen die centraal staan bij onze activiteiten. Je weet groepen te enthousiasmeren en te motiveren, maar ze vooral een waanzinnige dag te bezorgen!

Wie ben jij?
Je doet bij voorkeur een opleiding CIOS, ALO Buitensport of Sport en Bewegen Buitensport niveau 3/4. Of je hebt één van deze afgemaakt.
Je bent gastvrij, vriendelijk en representatief.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
Je bent leergierig, zelfverzekerd en kunt tegen stress.
Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit.
Je bent tijdens de school periode minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar en in de zomervakantie minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Wat we jou bieden
Een uitdagende en afwisselende job in een unieke, creatieve werkomgeving.
Een goede opleiding/training.
Een gezellig, jong team in een informele setting.
Marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra's zoals een jaarlijks personeelsuitje.


Secundaire arbeidsvoorwaarden
Bedrijfsfeesten, bedrijfsopleiding, kerstpakket, lunchkorting

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie? Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct in contact komen met ons?

Bel ons dan op 043-409 4441 en vraag naar Jelle Rothenburg.
Stuur je liever een mail? personeel@funvalleymaastricht.nl

Medewerker outdoor