Tickets

Medewerker Ballorig

Bijbaan weekenden en vakanties

Vind jij het leuk om gezinnen met kinderen een top dag te bezorgen en ervoor te zorgen dat ze het tofste kinderfeestje ooit beleven? Ballorig is een populaire bestemming voor een gezellig dagje uit met het gezin of een kinderfeestje. Elke dag help je wel een kindje met het uitzoeken van een ijsje of het plaatsen van een verfhandje op de muur. Met spelende kinderen om je heen is het in elk geval nooit stil!

Wat ga je doen?
Je ontmoet onze gasten al aan de entreebalie met een glimlach. Als ze eenmaal binnen zijn help je hen door bestellingen op te nemen en deze te maken. Je zorgt ervoor dat de selfservice blijft bijgevuld en zorgt dat alles er spic en span uitziet. Tevens begeleid je de kinderfeestjes van begin tot eind en zorg je voor onvergetelijk feest. Jij en je collega’s zorgen ervoor dat iedereen te gekke dag heeft gehad!

Wie ben jij?
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord
• Je bent een teamplayer, maar presteert ook solo
• Je hebt affiniteit met alles wat met horeca en kinderen te maken heeft
• Je bent gastvrij, proactief, flexibel en stressbestendig
• Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent tijdens de schoolperiode minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar en tijdens de zomervakantie minimaal 3 dagen in de week beschikbaar

Waar kun je op rekenen?
Je komt terecht in een gezellig en jong team, we zijn niet formeel ingesteld en je leidinggevende werkt zij aan zij met je. We hebben natuurlijk een prachtige en unieke werkomgeving die afwisselend werk biedt waardoor er elke dag een nieuwe uitdaging kan zijn. Je krijgt een kaart met een te besteden bedrag voor de lunch én elke werkdag 50% personeelskorting voor je lunch. Salaris is conform de Horeca CAO en is afhankelijk van je leeftijd.

Interesse?
Is dit werk je op het lijf geschreven en wil je bij ons aan de slag? Vul dan onderaan de pagina het contactformulier in.

Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct in contact komen met ons? Bel ons dan op 043-409 4441 en vraag naar Jelle Rothenburg.

Stuur je liever een mail? personeel@funvalleymaastricht.nl

Medewerker Ballorig