Tickets

Algemeen medewerker

Bijbaan weekenden en vakanties

Zet jij de gast altijd op nummer 1 en weet jij hen met je proactieve houding een te gekke dag te bezorgen? Met een scala aan aanvragen van scholen, bedrijven, vriendengroepen en onze dagelijkse gasten, is Fun Valley een populaire bestemming voor een schoolreis, bedrijfsavond, vrijgezellenfeest en een dagje strand. Met het mooi uitzicht kun je ook niet anders dan met een lach op je gezicht onze gasten te verwelkomen!

Wat ga je doen?
Als algemeen medewerker ben je multi-inzetbaar. Je staat zowel vóór als achter de bar om onze gasten te voorzien van een lekker door jou getapt biertje. Maar je doet ook kassa werkzaamheden, dat kan aan de entreebalie of bij de bar. Je neemt bestellingen op, maakt ze en je serveert ze uit. Kortom, samen met het team zorg je ervoor dat de gast niets tekort komt!

Wie ben jij?
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord
• Je bent een teamplayer, maar presteert ook solo
• Je hebt affiniteit met alles wat met horeca en gastvrijheid te maken heeft
• Je bent gastvrij, proactief, flexibel en stressbestendig
• Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent tijdens de schoolperiode minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar en tijdens de zomervakantie minimaal 3 dagen in de week beschikbaar

Waar kun je op rekenen?
Je komt terecht in een gezellig en jong team, we zijn niet formeel ingesteld en je leidinggevende werkt zij aan zij met je. We hebben natuurlijk een prachtige en unieke werkomgeving die afwisselend werk biedt waardoor er elke dag een nieuwe uitdaging kan zijn. Je krijgt een kaart met een te besteden bedrag voor de lunch én elke werkdag 50% personeelskorting voor je lunch. Salaris is conform de Horeca CAO en is afhankelijk van je leeftijd.

Interesse?
Is dit werk je op het lijf geschreven en wil je bij ons aan de slag? Vul dan onderaan de pagina het contactformulier in.

Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct in contact komen met ons? Bel ons dan op 043-409 4441 en vraag naar Jelle Rothenburg.

Stuur je liever een mail? personeel@funvalleymaastricht.nl

Algemeen medewerker