Tickets
  • 8 - 15
  • 01:30
  • € 15,95 p.p.

Footgolf kinderfeest

Het footgolf kinderfeestje is hét feestje voor de echte sportieve onder ons. Na een korte speluitleg van de footgolf-instructeur gaan we al snel de golfbaan op om het spel te spelen. Ondanks het competitieve element kun je de holes op een rustig tempo afwerken. Geen onnodige zweetdruppels dus!

Een hele nieuwe beleving waarbij je sportief bezig bent in een rustige en unieke omgeving. Het footgolf kinderfeestje staat onder begeleiding van een (ex) professionele voetballer en is een aanrader. Tijdens het spel krijg je nog een lekker blikje fris en een zakje chips. Volwassenen krijgen een consumptie. Daarnaast is toegang tot ons park inbegrepen.

NIEUW: 'Breng en haal' parkeertickets voor ouders
Vanaf nu kun je als organisator van het kinderfeestje maximaal 8 gratis 'breng en haal' parkeertickets selecteren in het bestelproces. Met deze tickets kunnen maximaal 8 mama's/papa's (incl. jezelf als organisator!) via de reguliere parkeerplaats hun kinderen gratis brengen en halen. Deze parkeertickets zijn uitsluitend geldig op de dag van het kinderfeestje. Het is de verantwoordelijkheid van de organisator om er voor te zorgen dat de ouder(s) van de kinderen één van de gratis parkeertickets ontvangt. 

Tevens kunnen ouders deze gratis 'breng en haal' parkeertickets maximaal 2 keer de binnenspeeltuin betreden (om hun kind te brengen en op te halen). 

Members
Ben je de boeker van het kinderfeestje én tevens member? Dan heb je voor jezelf (en voor ouders die member zijn) geen breng en haal parkeertickets nodig.

 

Het programma bestaat uit:

  • Footgolf kinderfeest
  • Blikje fris
  • Zakje chips