Tickets
  • 8 - 15
  • 01:00
  • € 13,95 p.p.

Scherpschutters kinderfeest

Dit kinderfeest is voor de echte avonturiers! We leren je hoe je een echte scherpschutter kan worden.
Onder begeleiding van een professionele instructeur leren we de kneepjes van de handboog en de luchtbuks. Je schiet op een waar schiettarget en probeert de meeste punten te behalen. Alle kinderen krijgen ook een blikje frisdrank en zakje chips. Volwassenen krijgen een consumptie. Daarnaast heb je toegang tot het hele park.

NIEUW: 'Breng en haal' parkeertickets voor ouders
Vanaf nu kun je als organisator van het kinderfeestje maximaal 8 gratis 'breng en haal' parkeertickets selecteren in het bestelproces. Met deze tickets kunnen maximaal 8 mama's/papa's (incl. jezelf als organisator!) via de reguliere parkeerplaats hun kinderen gratis brengen en halen. Deze parkeertickets zijn uitsluitend geldig op de dag van het kinderfeestje. Het is de verantwoordelijkheid van de organisator om er voor te zorgen dat de ouder(s) van de kinderen één van de gratis parkeertickets ontvangt. 

Tevens kunnen ouders deze gratis 'breng en haal' parkeertickets maximaal 2 keer de binnenspeeltuin betreden (om hun kind te brengen en op te halen). 

Members
Ben je de boeker van het kinderfeestje én tevens member? Dan heb je voor jezelf (en voor ouders die member zijn) geen breng en haal parkeertickets nodig.

Het programma bestaat uit:

  • Handboog en luchtbuksschieten; 1 uur schieten onder begeleiding. Flesje frisdrank en zakje chips inbegrepen. (minimum leeftijd 8 jaar) Wil je ook binnen spelen? Neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid.
  • Blikje fris
  • Zakje chips